Izvor: Promo | Sreda, 18.11.2020.| 08:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ktitor predstavlja nove linije modernog nameštaja - Vrhunski dizajn i materijali renomiranih proizvođača

Ktitor Ice (Foto: Ktitor )
Kompaniju KTITOR, kao jedno od prvih privatnih preduzeća u industriji nameštaja, osnovao je Milija Milosavljević 1990. godine, sa idejom da stvori i tržištu ponudi kancelarijski nameštaj visokog kvaliteta, dizajna i udobnosti, prilagođen zahtevima i potrebama svakog kupca.

Za tri decenije svog poslovanja kompanija Ktitor je postala prepoznatljiva pre svega po kvalitetu proizvoda i usluga koje pruža svojim kupcima. Opredeljenjem za kvalitet, praćenjem savremenih trendova i potreba korisnika, dobrom organizacijom i kompetentnim kadrovima, zadobila je poverenje kupaca i ostvarila lidersku poziciju na tržištu u oblasti proizvodnje i prodaje kancelarijskog nameštaja, kao i opremanja i uređenja enterijera. Najbolji dokaz uspešnosti ovakve strategije poslovanja su desetine hiljada zadovoljnih klijenata u zemlji i inostranstvu i milioni kvadrata poslovnog prostora koje je projektovao i opremio Ktitorov stručni tim.

- Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja posluje ukorak s vremenom, inovator u oblasti dizajna usmerenog pre svega na funkcionalnost i brigu o zdravlju i udobnosti korisnika naših proizvoda.

U godini jubileja lansirali smo nekoliko novih linija nameštaja, koji već čine novu postavku u našem izložbenom salonu, a biće prezentovani i u našem novom katalogu kao i na redizajniranom web sajtu. Nove linije ovog modernog nameštaja i specifičnog dizajna izradili su iskusni profesionalci koristeći najsavremenije tehnološke procese i materijale renomiranih proizvođača.

Naši dobro poznati i najprodavaniji programi kabinetskog i operativnog nameštaja dobili su dostojnu konkurenciju u novim linijama.

Vaše je samo da izaberete, u skladu sa svojim stavom i stilom:

Despot S - Jedinstveni dizajn sa svedenim geometrijskim oblicima i baršunastim površinama radnih ploča daju vizuelni identitet vašem prostoru.

Zero - Upečatljivi komadi izrađeni od medijapana presvučenih folijama čiji je odabir inspirisan izgledom i teksturom prirodnih materijala, deo su ovog dinamičnog i funkcionalnog kabinetskog programa.
Ktitor Maršal (Foto: Ktitor )
Maršal - Fina kombinacija plemenitih materijala u boji duvana sa izuzetno prijatnim na dodir "soft touch" površinama daje luksuznu notu vašem prostoru.

Ice - Mladalački dizajn oprerativnog programa pleni dinamičnim linijama i svežim bojama. Nesvakidašnje forme ovog programa pokreću inspiraciju i podstiču rađanje novih ideja, u modernom radnom okruženju.

Up - Futuristička elegancija i funkcionalna jednostavnost, od univera presvučenog folijom, ovaj program daje originalnu notu ambijentu u kom se nalazi.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.