NavMenu

Solidarnost na delu - Burger King zamolio goste da naručuju iz McDonalds-a

Izvor: N1 Sreda, 04.11.2020. 10:08
Komentari
Podeli

(Foto: Alena Haurylik/shutterstock.com)
Ulaskom Velike Britanije u "lokdaun broj 2", Burger King je poručio gostima da su još jednom primorani da zatvore vrata svojih restorana, ali da svoja omiljena jela i dalje mogu naručiti onlajn i tako ujedno pomoći sačuvanju radnih mesta onih koji su tu zaposleni.

Međutim, Burger King je otišao korak dalje i pozvao svoje stalne goste da ne izlaze, čak ako to znači i da hranu naručuju - iz McDonalds-a.

- Nikad nismo mislili da ćemo od vas to tražiti, ali restoranima koji zapošljavaju hiljade osoblja zaista treba vaša podrška u ovom trenutku. Dakle, ako želite pomoći, i dalje se častite ukusnim jelima preko dostave, narudžbi za poneti ili na drive-thru lokacijama - poručili su iz Burger Kinga.

- Naručiti Whopper (Burger Kingov hamburger) je uvek najbolja opcija, ali BigMac isto tako nije baš loša stvar - dodali su.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.