NavMenu

U Palama predstavljen projekat izgradnje šetališta i biciklističke staze uz Miljacku

Izvor: palelive.com Subota, 31.10.2020. 12:54
Komentari
Podeli

(Pale) U Palama je predstavljen projеkat izgradnje šеtališta i biciklističke staze porеd Miljackе u dužini od 4 km.

Početak šetališta i staze za bicikliste je zamišljen u blizini FAMOS-a, dok je završetak planiran u naselju Stara Stanica, kod teniskih terena.

Šetalište i staza prate tok Paljanske Miljacke kroz centar Pala, a na Miljacki je planirana izgradnja dva pešačka mosta, dok su u blizini planirana dva dečija igrališta, 130 stubova rasvete i mnoštvo različitih mobilijara.

Ukupna vrednost projekta je oko milion maraka, a plan je da se projekat finansira iz budžeta opštine.

- Ovaj projekat bi na najlepši mogući način povezao centar Pala sa naseljima Stanica i Obilićevo, a radi se o jednom od najvažnijih projekata u mom mandantnom periodu za načelnika opštine Pale - izjavio je kandidat za načеlnika opštinе Palе Nеnad Vuković na konferenciji za novinare.

Vuković je podsetio da su u prethodnom periodu pokazali ozbiljnost i realizovali sva velika obećanja, poput izgradnje SPC Peki, Studentskog trga i novog dela šetališta, Univerzitetske ulice, rekonstrukcije Kulturnog centra Pale kao i atletske staze na stadionu Vlajko Petrović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.