NavMenu

Kompanija dm otvorila novu drogeriju u TC Galerija u Beogradu

Izvor: Promo Petak, 30.10.2020. 17:22
Komentari
Podeli
Kompanija dm drogerie markt, jedan od najvećih drogerijskih lanaca u Evropi, nastavlja sa ekspanzijom na domaćem tržištu. 30. oktobra od 10 sati otvorena je nova drogerija na adresi Vudroa Vilsona 12, u okviru TC Galerija u Beogradu na vodi. Kao i svako prethodno, i ovo otvaranje pratila je humanitarna aktivnost, popusti i pokloni za sve kupce.

Koliko je važno da budemo uvek jedni uz druge, kompanija dm potvrđuje humanitarnom akcijom koja je postala tradicionalna pri otvaranju novih drogerija. Ovoga puta, donacija u iznosu od 500.000 dinara biće upućena Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Zvezdara.

Priliku da kupe svoje omiljene proizvode iz bogatog dm asortimana sa popustom od 15% imaće svi kupci koji posete novu drogeriju od 30. oktobra do 1. novembra. Tu nije kraj iznenađenjima, jer je na dan otvaranja za prvih 2.500 kupaca sa računom preko 1.000 dinara pripremljen poklon u vidu organskih dmBio napitka.

Da je potrebno da brinemo o sebi i drugima, dm pokazuje i time što strogo vodi računa o tome da drogerije budu bezbedno mesto za kupovinu. Kompanija nastavlja da poštuje i spovodi sve preventivne mere u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, a sve u cilju zaštite kupaca i zaposlenih. Tako je obezbeđena dezobarijera na ulazu u filijalu, korpe i kolica se redovno dezinfikuju, a svi zaposleni nose zaštitne maske, dok su kase zaštićene kliritom.

Drogerije kompanije dm važe za kupovinu svega na jednom mestu, pa je na policama dostupan asortiman od blizu 14.000 proizvoda koje karakaterišu pristupačne cene i maksimalan kvalitet uz zadovoljenje različitih želja kupaca. Tako je kupcima dostupno sve što im je potrebno, od proizvoda za negu i lepotu, održavanje higijene, hrane, pa do proizvoda za domaćinstvo, kao i negu najmlađih članova porodice. Osim toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa preko 3.000 proizvoda.

Nedavno je kompanija otvorila i novu drogeriju u Novom Sadu, a u narednom periodu će nastaviti da širi mrežu i u drugim gradovima u Srbiji i uspešno odgovara na potrebe svojih kupaca širom naše zemlje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.