NavMenu

Miloš Biković novo zaštitno lice Gorkog lista

Izvor: eKapija Sreda, 28.10.2020. 17:48
Komentari
Podeli
Miloš Biković i Vojin Đorđević (Foto: Gorki list)Miloš Biković i Vojin Đorđević
Jedan od najuspešnijih mladih evropskih glumaca Miloš Biković od danas je zaštitno lice Gorkog lista i kampanje Magija gorčine, osmišljene uoči velikog jubileja - šest decenija postojanja tajne recepture i neponovljivog ukusa ovog bitera, saopštila je kompanija Gold Drink.

U okviru nove uloge on će u narednih godinu dana angažovati svoj talenat i kreativnost da kroz kampanje Gorkog lista upotpuni nesvakidašnju priču o lokalnom biteru koji je stasao u jedan od najsnažnijih internacionalnih brendova iz Srbije, baš kao i on sam, navedeno je u saopštenju.

Vojin Đorđević, osnivač i kreator brendova Gorki list i VODAVODA izrazio je veliko zadovoljstvo zbog zajedničke saradnje na promociji jednog najpre domaćeg bitera, koji na našem, ali i 10 inostranih i veoma zahtevnih tržišta suvereno vlada kao lider u svojoj kategoriji.

- Gorki list je već punih 60 godina sinonim za kvalitet, savršen balans tajne recepture, ali i izuzetnu fleksibilnost zahvaljujući kojoj neprekidno menja i inovira svoj dizajn u skladu sa potrebama potrošača širom sveta. Naš biter je veoma brzo prerastao granice naše zemlje, i izrastao u snažan internacionalni brend koji traje, neprestano umnožavajući svoj uticaj i snagu. Danas je, baš kao i njegovo zaštitno lice Miloš Biković, dokaz da Srbija ima kvalitet, ekspertizu i talenat, zahvaljujući kojima može da stoji "rame uz rame" sa najvećim svetskim brendovima - istakao je Đorđević.

Osim udruživanja snaga u promociji prepoznatljivog bitera, zajednička saradnja uključiće i rad na daljoj afirmaciji lokalne kreativnosti, umetnosti i kulture u našoj zemlji i van njenih granica, koji su takođe svojstveni – i Gorkom listu i Milošu Bikoviću, kaže se u dopisu kompanije.

- Verujem da koliko god daleko da stignete u životu, nikada ne smete da zaboravite odakle ste počeli. Zbog toga svoju popularnost doživljavam kao priliku da promovišem zemlju u kojoj sam rođen i odrastao, u kojoj sam se obrazovao i napravio svoje prve profesionalne korake. Baš kao i ja i Gorki list, nastoji da svoj kredibilitet i popularnost na inostranim tržištima, iskoristi kako da bi pokazao da je Srbija zemlja talentovanih ljudi i kvalitetnih proizvoda. Zbog toga je ovo partnerstvo za mene potpuno prirodno i samim tim veoma važno, jer sa jedne strane počiva na temeljima zajedničkih vrednosti, a sa druge će se razvijati se na krilima istih ciljevima - zaključio je Biković.

Saradnja Gorkog lista i našeg proslavljenog glumca počela je podrškom ovog brenda filmu Južni vetar i istoimenoj TV seriji, kao i rusko-srpskom ostvarenju Hotel Beograd. Višegodišnje partnerstvo krunisano je angažovanjem Miloša Bikovića kao zaštitnog lica Gorkog lista i ko-producenta u Magiji gorčine, reklamnom spotu koji je snimila produkcijska kuća Arhangel, čiji je on osnivač.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.