NavMenu

Sistemi za deponovanje novca - Nov način uplate gotovine

Izvor: eKapija Sreda, 11.11.2020. 12:19
Komentari
Podeli
(Foto: Vivex)
Nove tehnologije i rešenja treba da idu u pravcu olakšavanja vaše svakodnevnice. Ona treba da vam omoguće da posao koji je neophodno da uradite bude odrađen brže i efikasnije nego ranije. Čekanje u redovima ispred šaltera u bankama kako bi uplatili pazar, odnosno, gotovinu oduzima dragoceno vreme, a gužve su veoma česte.

Već smo se navikli da za podizanje gotovine ne moramo da idemo u banku, jednostavno nađemo najbliži bankomat. Međutim, šta se dešava kada želimo da gotovinu uplatimo na račun? Koliko vam se često dešava da nemate vremena za čekanje u redovima u bankama, a potrebno vam je da se vaš novac brzo nađe na vašem računu?

Vivex Group predstavlja rešenje koje vam omogućava da uplata novca bude brža, jednostavna i sigurna. Sistemi za deponovanje novca predstavljaju inovativno rešenje, koje vam nudi da novac uplatite bez čekanja u redovima i bez kontakta sa ljudima. Jednostavno, novac sami uplatite i on brzo postaje dostupan na vašem tekućem računu.


Sistemi za deponovanje novca kompanije Vivex Group su nastali kao plod dugogodišnjeg rada u oblasti sigurnosne i bankarske opreme, inspirisani potrebama klijenata. Ovi sistemi svima nude brži način poslovanja. Novo vreme od nas zahteva brže poslovanje, a vreme nam postaje važan resurs.


Sistemima se lako rukuje, pouzdani su, sigurni i opremljeni inteligentnim softverom!


Ovi sistemi mogu biti postavljeni i u tržnim centrima, restoranima, benzinskim i autobuskim stanicama (Foto: Vivex)Ovi sistemi mogu biti postavljeni i u tržnim centrima, restoranima, benzinskim i autobuskim stanicama


Podržavaju uplatu više valuta, uplatu na različite račune kod jedne poslovne banke ili više poslovnih banaka pri brzini deponovanja od 1000 novčanica u minuti.

Ovi sistemi imaju višenamensku upotrebu. Oni ne moraju nužno da se nalaze u samim bankama. Oni mogu biti postavljeni u tržne centre, restorane, supermarkete i benzinske i autobuske stanice. Zamislite, na primer, da imate prodavnicu u nekom od tržnih centara. Na kraju dana neophodno je da odete u banku i uplatite pazar. Sistemi za deponovanje novca bi ovaj put smanjili i jednostavno biste, bez čekanja u redovima, uplatili novac u samom tržnom centru.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.