Izvor: Promo | Utorak, 27.10.2020.| 08:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Jednostavna rešenja za nov i glamurozan izgled vaših prostorija (VIDEO)

(Foto: JUB)
Koliko puta ste poželeli glamurozan izgled svog poslovnog ili stambenog prostora, ali niste znali kako da postignete takav efekat? Mislili ste da vam je potrebno mnogo vremena, komplikovanog alata i veliki broj proizvoda čiju primenu ne poznajete? Odgovarajući na želje i potrebe čak i korisnika amatera, kompanija JUB kreirala je JUB Decor liniju koja znatno olakšava postizanje elegantnog i unikatnog izgleda zidne površine kako profesionalnim korisnicima, tako i svim ljubiteljima "uradi sam" projekata.

JUB Decor linija sastoji se od proizvoda za izradu dekorativnih tehnika čijom kombinovanom aplikacijom dobijate prefinjen i trendy krajnji izgled prostorija. Na raspolaganju vam je veliki broj nijansi, uz garantovanu lakoću primene. Uz izgled koji postižete JUB dekorativnim tehnikama idealan je za unutrašnje površine.

U JUB DECOR liniji nalazi se više od dvadeset različitih dekorativnih tehnika i efekata, a ove jeseni vam predstavljamo nove trendove: JUB DECOR tehnike koji vam otvaraju bezbroj mogućnosti i koje će vašim prostorijama dati potpuno nov i unikatan izgled, olakšavajući vam uređenje enterijera.

JUB DECOR Charm je dekorativna tehnika sa baršunastim efektom, a njena nežna struktura jednako dobro se uklapa i u rustične i u minimalističke enterijere. Ovu tehniku možete izvesti u čak osamdeset nijansi koje će oplemeniti vaš prostor i dati mu kreativan pečat. Sve što vam je potrebno od alata su valjak i plastična gleterica, a od proizvoda Decor Primer (smooth) i Decor Cashmere. Pomoću istih proizvoda i alata možete napraviti i drugu tehniku - DECOR Moonlight (više informacija na sajtu JUB).

Pri izvođenju ove tehnike važno je da podloga bude čvrsta i suva, kao i da na njoj nema tragova ulja i drugih nečistoća. Prvi korak je nanošenje DECOR Primer-a (smooth) u beloj nijansi valjkom, četkom ili airless raspršivačem, a nakon sušenja (četiri do pet sati) se nanosi DECOR Cashmere u željenoj nijansi. Ovaj proizvod možete naneti plastičnom gletericom u svim smerovima i to u dva sloja. Između nanošenja prvog i drugog sloja idealno je da prođe između četiri i šest sati. Kad podloga upije nanos, završni korak je zaglađivanje lopaticom u obliku osmice.

JUB DECOR Crystal je tehnika sa svetlucavim efektom koji u vašu svakodnevicu vrlo lako unosi dašak glamura i svežinu prostorije. Bilo da je primenjujete u dnevnoj sobi, na plafonu, u hodniku stana ili poslovnom prostoru, budite sigurni da njen učinak uz moderno osvetljenje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svetlucav i gotovo magičan efekat je dostupan u osamdeset nijansi. Dobijate gotov proizvod pripremljen za upotrebu, a sama ugradnja veoma brza i jednostavna.

Ova tehnika podrazumeva upotrebu DECOR Crystal dekorativne boje u kombinaciji sa DECOR Crystals dekorativnim šljokicama i DECOR Primer-om (fine qartz).

Završna faza je dodavanje 26 g DECOR Crystals šljokica na svakih 0.65l DECOR Crystal boje i nanošenje prvog sloja na prethodno pripremljenu površinu kratkim pokretima četke u različitim pravcima. Nakon 4-5h sušenja, nanesite još jedan sloj ukoliko želite intenzivniji efekat.

Ukoliko želite da vaše zidne površine odišu futurističkim metalik efektom, preporučujemo vam tehniku DECOR Glamour Pettinato. Pored postojeće tri gotove nijanse - srebro, zlato i bronza, od ove godine smo dodali još jednu gotovu nijansu, nikad aktuelniju crnu. Ukoliko želite da eksperimentišete na miks mašini možete dobiti još 25 aktuelnih tonova.

Za izradu ove tehnike su vam potrebni samo valjak i dekorativna četka. Za podlogu koristite JUPOL Gold advanced istoniran u nijansi krajnje tehnike. Sačekati da se osuši 12h. Nakon podloge, istonirane u željenoj nijansi, DECOR Glamour nanosimo dekorativnom četkom unakrsnim potezima i ostavimo da se osuši od 4-6 h, DECOR Glamour metalik zidna boja.

Širok asortiman proizvoda i tehnika u JUB DECOR liniji će vam omogućiti da uz izuzetnu lakoću, kreativnu upotrebu alata i materijala i veliki broj inspirativnih nijansi postignete efekat na zidnim i plafonskim površinama kojem ste se oduvek želeli!

Ukoliko su vaši zidovi već obojeni u vašu omiljenu nijansu i samo želite da dodate malo glittera u vašu svakodnevnicu, predlažemo JUPOL Trend glitter - visoko periv transparentni premaz za šljokicama koji je spreman za upotrebu. Nanos je u samo jednom sloju pomoću kojeg dobijate zidne površine sa diskretnim šljokicama, ali i površinu perivosti prvog razreda, pa je zato i idealan odabir i za dečije sobe.

JUB DECOR Delight – dekorativna boja sa efektom prelivanja nijansi. Za prostore u kojima želimo postići jedinstven i upečatljiv dekorativni efekat koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Na raspolaganju vam je 20 svetlijih nijansi i 12 tamnijih po ton karti DECOR Delight, koje će se sjajno uklapiti u sve futurističke enterijere.

Pri izradi tehnike vam je potreban valjak, dekorativna četka i gleterica. Kao podlogu koristite DECOR Primer (fine quartz), za svetle nijanse netoniran, za tamnije nijanse tonirajte ga u tamno sivu boju. Ostavite da se osuši 4-5h. Nakon toga, dekorativnom četkom, unakrsnim potezima nanesite DECOR Delight, kada površina malo povuče, nežno zagladite gletericom i tako prouzrokujte pucanje perli koje daju završni izgled tehnike.

JUB DECOR Desert je tehnika koja je jako brzo postala hit u čitavom regionu. Elegantni i diskretni odsjaj peska na vašim zidovima, zaista će oplemeniti svaki enterijer.

Aplikacija je izuzetno jednostavna. Kao podlogu koristite JUPOL Gold advance u sličnoj nijansi kao i završna tehnika, ostavite da se osuši 12h. DECOR desert, koji je već spreman za upotrebu, nanosimo linijski dekorativnom četkom i tako formiramo efekat peščanih dina. Ukoliko želite još izraženiju strukturu, ponovite još jedan sloj.

Više pogledajte u videu ispod:

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.