NavMenu

"GEA Farm Technologies" kupuje vodećeg danskog proizvođača poljomehanizacije "Skiold Mullerup"

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.04.2010. 11:10
Komentari
Podeli

GEA GroupBonenGEA GroupBonen

Kompanija "GEA Farm Technologies" je saopštila juče (31. mart 2010. godine) da kupuje "Skiold Mullerup A/S", vodećeg danskog proizvođača opreme za automatsku ishranu, tretmana stajnjaka i sistema ležišta za krave.

- Ovo je još jedan važan korak u našoj strategiji za poboljšanje portfolia, sada uključujući i opremu za automatsko hranjenje, koja je sve značajniji faktor uspeha u savremenom stočarstvu - rekao je Dirk Hejnal, predsednik "GEA Farm Technologies".

"Mullerup", koji je osnovan 1901. godine, izrastao je inovativnu kompaniju specijalizovanu za automatizaciju mlečne proizvodnje. Od 1993. kompanija je povezana sa "Skiold" grupom, jednom od najvećih dobavljača tehničke opreme i sistema upravljanja za uzgajivače svinja u Evropi.

"GEA Farm Technologies" će širiti liniju proizvoda "Mullerup", koji će nastaviti da radi u svom sedištu i fabrici u Ullerslevu.

"GEA Farm Technologies" sa sedištem u Bonenu u Nemačkoj nudi poljoprivrednicima integrisane proizvode i aplikativna rešenja koje danas proizvođači zahtevaju: od projektovanja i planiranja štala i poslovnih koncepata do upravljanja farmom.

"GEA WestfaliaSurge Serbia d.o.o." je član globalne inženjering grupe GEA.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.