NavMenu

Multimedijalni kompleks - u okviru poslovne zgrade Imel grupe u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 31.03.2010. 16:16
Komentari
Podeli

Imel Group je pre izvesnog vremena predstavila svoju ekskluzivnu poslovnu zgradu na uglu ulica Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića. Po svojoj lokaciji i tehnološkoj opremljenosti, ova "pametna" zgrada zadovoljava najviše standarde zahtevnih domaćih, ali i stranih kompanija, a objekat je izveden sa najvišim nivoom zavšne obrade po pitanju eksterijera, enterijera i tehničkih mogućnosti.

Na V spratu poslovne zgrade IMEL GROUP posebno se izdvaja ekskluzivan višenamenski prostor, pogodan za organizaciju seminara, konferencija, prezentacija, koktela, proslava, kao i drugih programa poslovno‐zabavnog tipa.

.

.

.

U sklopu ovog prostora nalazi se i kafe bar sa velikom pripadajućom terasom, pogodnom za koktele na otvorenom.

Terasa kafe bar‐a je vrlo prostrana, sa lepim pogledom na panoramu Beograda, pogodna za održavanje koktela na otvorenom.

Ukupna površina prostora je 550 m², zajedno sa terasom. Prostor prijemnog odeljenja i sale se može spojiti u jednu celinu po potrebi, sala je kapaciteta do 100 sedišta, površine 115 m² , a u zavisnosti od vrste dogadjaja, prostor može primiti do 150 osoba (250 sa terasom).

.

.

Multimedijalna sala opremljena je najsavremenijim tehničkim uređajima i sistemima :

Video oprema LCD monitora (HD rezolucija, dijagonala 40”, 16:9). Monitori se nalaze na nosaču čiji su visina i ugao gledanja podesivi i prilagodljivi poziciji posmatrača. Reprodukcija preko ovih monitora mogućajsa svih uobičajnih nosačazvuka slike, kao i ostalih digitalnih formata.– 5 e i

Audio oprema – Sistem razglasa projektovan je za optimalni audio doživljaj. Audio sadržaj se reprodukuje preko predpojačala i pojačala, snage prilagodljive potrebama i nameni (glas, muzika). Bežični sistem razglasa sa mogućnošću distribucije audio zapisa.

Internet –Obezbeđen je pristup Internetu putem kabla ili bežičnog prijemnika protoka do 2Mbps.

Klimatizacija je obezbeđena preko kasetnih fan coil urađaja (grejanje i hlađenje). Potrebna količina svežeg vazduha reguliše se centralnim sistemom.

Rasveta je prilagodljiva svim vrstama namene multimedijalne sale.

.

.

Na raspolaganju je 15 VIP parking mesta, kao i javni parking sa preko 400 parking mesta u stambenom bloku.

Objekat poseduje alarmni sistem, sistem video nadzora uz kartično‐kodni pristup, kao i fizičko obezbeđenje u cilju ostvarivanja što veće sigurnosti i zaštite svih gostiju.

IMEL PROPERTIES d.o.o., Imel group. Bulevar Zorana Đinđica 2a , www.imelgroup.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.