NavMenu

Solarnu elektranu u Ljubinju gradiće Elektroprivreda RS

Izvor: Nezavisne novine Petak, 23.10.2020. 12:10
Komentari
Podeli

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je u četvrtak, 22. oktobra, u Ljubinju da je prioritet ove opštine komunalno uređenje, jer su ulice mnogo zapuštene, radiće se sanacija Doma zdravlja, a planirana je i gradnja solarne elektrane.

Dodik je rekao da se Ljubinje mora urediti i obećao da će na godišnji budžet od oko 1.800.000 KM u naredne četiri godine Ljubinje, na čelu sa SNSD-ovim načelnikom, od insitucija dobijati još milion.

On je rekao da se rade administrativni poslovi u vezi sa solarnom elektranom u Ljubinju, kao i da je određena lokacija i urađen projekat.



- Ono što je važno, što garantuje da će taj projekat biti završen, jeste činjenica da će to biti rađeno u okviru Elektroprivrede Republike Srpske. To je mnogo važno za Ljubinje - izjavio je Dodik.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.