NavMenu

Poziv za zlatiborske ugostitelje na prezentaciju o destinacijskom rezervacionom sistemu

Izvor: eKapija Sreda, 21.10.2020. 14:23
Komentari
Podeli
(Foto: TO Zlatibor)
Posle dužeg perioda istraživanja i pripreme Turistička organizacija Zlatibor počinje projekat besplatne digitalizacije i instalacije rezervacionog sistema za sve smeštajne kapacitete na Zlatiboru.

Primarni cilj projekta je želja Turističke organizacije Zlatibor da omogući svim zainteresovanim kategorisanim objektima da digitalizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta, odnosno da na sajtu Turističke organizacije Zlatibor napravimo jedinstveni rezervacioni sistem sa svim kategorisanim smeštajnim kapacitetima.

- Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti će dobiti priliku da povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim znacajno smanje troškove prodaje i provizija (koje naplaćuju osteli rezervacioni sistemi) što ujedno predstavlja suštinski cilj projekta i vrednost koju će dobiti svaki kategorisan objekat na Zlatiboru - navodi se u saopštenju TO Zlatibor.

Svi smeštaji će biti vidljivi na sajtu TO i spremni za prijem direktnih online rezervacija, spojeni sa svim kanalima prodaje kao i agencijama koje koriste isti softver.

Sa kvalitetnim sadržajem sajta uz realno stanje raspoloživih smeštajnih objekata i cenama svih smeštajnih kapaciteta omogućićemo svakom potencijalnom gostu Zlatibora da na jednom mestu zaokruži proces informisanja i pretrage o svim turističkim sadržajima na Zlatiboru, navodi se na sajtu TO Zlatibor.

- S toga pozivamo sve vlasnike kategorisanog smeštaja na teritoriji opštine Čajetina da prisustvuju prezentaciji koja će se održati u ponedeljak i utorak 26. i 27. oktobra 2020. godine u kongresnoj dvorani Kulturnog centra Zlatibor - saopšteno je.

Prezentacija će biti održana u više termina i dva dana zbog mera preduzetih zbog trenutne epidemiološke situacije i nadamo se velikog odziva -navodi se na sajtu TO Zlatibor

Termini za održavanje prezentacije su 10, 12 i 14 časova, a svi zainteresovani vlasnici smeštaja mogu se prijaviti za učešće na prezentaciji Info centru TO Zlatibor na broj telefona 031/845-103 ili putem mejla info@zlatibor.org.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.