NavMenu

Kompanija TZR Recycling Industry gradi pogon za proizvodnju mašina za reciklažu u Merošini

Izvor: eKapija Sreda, 21.10.2020. 15:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Konstantin L/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija TZR Recycling Industry, koja se bavi proizvodnjom mašina i kompletnih linija za reciklažu čvrstog otpada, automobilskih i kamionskih guma, kao i električnog i elektronskog otpada namerava da u Jugbogdanovcu kod Merošine izgradi proizvodno-poslovni objekat za proizvodnju mašina za reciklažu.

Kako se navodi u urbanističkom projektu koji je izradilo prokupačko preduzeće Doo Vidić, objekat je projektovan kao samostalan-slobodnostojedi u konstruktivnom i funkcionalnom smislu, objedinjujući dve namenske celine proizvodnu halu sa kotlarnicom i aneksni deo.

Celine su ukupnih osnovnih gabaritnih dimenzija 89.95x41.950m i modularnih-osovinskih dimenzija 88.95x36.00m.

Proizvodna hala je projektovana kao otvoren prostor, sa srednjim nizom armiranih betonskih stubova, u kome je organizovan nesmetan tehnološki proces proizvodnje. Proizvodna hala je prizemne spratnosti.

Uz proizvodnu halu, sa severoistočne strane je predviđen spratni aneks, sa prostorijama vezanim za potrebe radnika u proizvodnji (svlačionice sa sanitarnim prostorijama, ostava i čajna kuhinja) u prizemlju, kancelarijama za administrativno-tehničke poslove, menadžment kompanije, sa zasebnim ulazom i stepenišnom komunikacijom na spratu. Aneks je spratnosti P+1.

Za potrebe dopremanja i otpremanja robe, pristupa vatrogasnih vozila i pristupa objektu, u okviru placa investitora projektovane su unutrašnje saobraćajnice. Novoprojektovana saobraćajnica u okviru kompleksa, priključuje se na lokalni pristupni put, koji se nalazi pored granice parcele, sa severoistočne strane.

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.