Izvor: Promo | Sreda, 21.10.2020.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi distributivno-logistički centar Centrosinergije na novoj lokaciji u Makišu

(Foto: Branko Radulović)
Kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema MOJ KIOSK Group, preselila je centar svojih distributivnih i logističkih usluga na novu lokaciju, Makiš. Savremeni distributivno-logistički centar u Makišu treba da podrži ubrzano širenje postojećih i razvoj novih poslova u narednoj godini.

- Investicija u znatno veći, kvalitetniji i bolje opremljen magacinski kompleks omogućiće viši stepen digitalizacije i automatizacije procesa u distributivnom centru i u transportu. Ono što je takođe veoma važno, je što smo na ovaj način obezbedili bolje uslove rada za naše zaposlene, što će u kombinaciji sa višim stepenom automatizacije dodatno poboljšati našu produktivnost - izjavio je Zoran Popović, generalni direktor kompanije Centrosinergija.

Centrosinergija je ekluzivni distributer duvanskih proizvoda kompanije British American Tobacco za Srbiju, distributer Varta baterija, štampanih medija i robe široke potrošnje, SIM i Bus Plus kartica, Bus Plus dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu i elektronskih prepaid dopuna kredita za mobilnu telefoniju. Pored distribucije, pruža i ceo spektar logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.