Izvor: eKapija | Utorak, 20.10.2020.| 17:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tehnička kontrola elaborata za izgradnju prve linije BG metroa poverena Rudarsko-geološkom fakultetu

(Foto: Egis)
Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu obaviće tehničku kontrolu elaborata o inženjerskogeološkim-geotehničkim uslovima izgradnje za potrebe izrade Studije opravdanosti sa Idejnim projektom za prvu fazu metro Linije 1. Ugovorena vrednost, nakon sprovedene tenderske procedure je 5,76 miliona dinara.

Tehnička kontrola Elaborata obuhvata proveru usklađenosti elaborata sa: projektnim zadatkom na osnovu Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, projektom detaljnih inženjerskogeoloških istraživanja za potrebe izrade Elaborata o inženjerskogeološkim-geotehničkim uslovima izgradnje prve faze prve linije beogradskog metroa, zakonom i drugim propisima, tehničkim normativima, standardima i normama kvaliteta, kao i međusobne usklađenosti Elaborata i podloga i provera ispravnosti i tačnosti dobijenih i prikazanih rezultata inženjerskogeoloških-geotehničkih istraživanja i na osnovu njih datih uslova izgradnje prve faze metro Linije 1.

Podsetimo, JKP Beogradski metro i voz raspisao je javnu nabavku raspisana u julu, a rok za podnošenje ponuda bio je 20. avgust 2020.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.