Izvor: epancevo.rs | Nedelja, 18.10.2020.| 11:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pančevo kreće u rekonstrukciju Tamiškog keja - U planu i proširenje industrijskih zona u gradu

(Foto: Nevena Cukućan)
Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović najavio je proširenje industrijskih zona u gradu na Tamišu, kao i realizaciju projekta rekonstrukcije pančevačkog keja. Gostujući na Radio Pančevu on je da će Tamiški kej biti novi simbol grada i da se zato kreće u realizaciju projekta njegove rekonstrukcije.

Gradonačelnik Stevanović je podsetio i da je u toku rekonstrukcija i izgradnja 36 kilometara puteva u Pančevu i svim mesnim zajednicama. On je naglasio da je projekat sa privatnim partnerom dogovoren na 10 godina i da će sve ulice biti rekonstruisane.

Inače, rekonstrukcija Tamiškog keja trebalo je da počne u martu ove godine. Tada je najavljeno i da je projektom predviđena izgradnja novih sportsko-rekreativnih terena, dečjih igrališta, nove biciklističko-pešačke staze, skejt parka, više zelenih površina i pasarele za prelazak reke. U posebnoj vesti pogledajte šta je još u planu na rekonstruisanom keju i kako će izgledati.

Isto tako, gradonačelnik je pre mesec dana najavio da grad radi na izgradnji nove industrijske zone Sever 3, koja će se nalaziti prekoputa magistralnog puta kod Severa 1 i 2.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.