Izvor: eKapija | Nedelja, 18.10.2020.| 08:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tehnički remont Bratunac i Green power turbine systems iz Beograda dogovorili saradnju na projektima namenske industrije

(Foto: TRB)
Kompanije Tehnički remont Bratunac (TRB) i Green power turbine systems iz Beograda potpisale su ugovor o saradnji na zajedničkim projektima i nastupima na trećim tržištima.

Ugovor o saradnji dve kompanije potpisali su 15. oktobra u prostorijama TRB-a u Bratuncu direktor Green power turbine systems Slobodan Petković i izvršni direktor za podršku TRB-a Marko Mrkajić.

Kako se navodi u sapštenju TRB-a, ovim ugovorom odlična poslovna saradnja dve izvozno orijentisane kompanije namenske industrije je konkretizovana i obuhvata kreiranje i realizaciju zajedničkih projekata. Prvi zajednički posao biće realizovan u novom pogonu TRB-a u Bratuncu koji radi punim kapacitetom.

Za TRB ovaj ugovor je značajan jer je prvi ugovor sa nekom kompanijom iz Srbije. Njegovim potpisivanjem, Green power turbine systems više neće biti samo kupac proizvoda TRB-a nego i partner na trećim tržištima, kao i na budućim sajmovima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.