Izvor: eKapija | Četvrtak, 15.10.2020.| 08:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Žensko inovativno preduzetništvo - Od ideje do uspešnog biznisa

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Pixabay / StartupStockPhotos)
Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu Women’s inovation day održaće se 29. oktobra u 10 sati. Konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu biće poligon za razvoj ideja - kako pokrenuti biznis, prevazići prepreke u poslovanju posebno u doba pandemije izazvane korona virusom, stvoriti novu mrežu kontakata ili je dodatno unaprediti.

Dobre primere iz prakse daće preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija kroz tematske panele o inovacijama u preduzetništvu.

Konferenciji će prisustvovati nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, žene koje su zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, kao i svi koji su motivisani za razvoj sopstvenog biznisa.

Da pandemija koja je potisnula dosadašnje sisteme poslovanja, a u najvećoj meri komunikaciju svela na online platforme ne mora nužno doneti samo posledice, pokazaće naši učesnici panela na primeru razvijanja aplikacija i drugih inovativnih rešenja i dati savete za unapređenje poslovanja u domenu platnih institucija.

Posebna pažnja biće posvećena i turističkoj industriji, koja je jedna od najviše pogođenih grana privrede pod uticajem korona virusa. Dokazani predstavnici ove branše govoriće o aktuelnim problemima i idejama za njihovo prevazilaženje.

Svi zainteresovani učesnici mogu se besplatno prijaviti registracijom na sajtu https://wid.digitalevents.rs/ i time aktivno učestvovati u debati i postavljanju pitanja, a cela konferencija se može pratiti i putem live streama na oficijelnom YouTube kanalu Centra Spektar.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.