Izvor: eKapija | Utorak, 13.10.2020.| 15:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tribina o životnom osiguranju u vreme pandemije 20. oktobra u Beogradu

(Foto: Shutter_M/shutterstock.com)
Portali Sve o osiguranju i Sve o novcu organizuju tribinu o životnom osiguranju u vreme pandemije - "Osiguranje života u vreme pandemije – zašto je baš sada vreme za životno osiguranje i kako izabrati polisu", koja će biti održana 20. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u 10 sati.

Tribini pod sloganom "Be Risk Protected" će zbog ograničenog broja osoba u zatvorenom prostoru osim učesnika prisustvovati samo mediji, ali je obezbeđen direktan prenos otvoren za sve zainteresovane, pa se tribina može pratiti preko Youtube kanala Sveoosiguranju, saopštili su organizatori.

Na skupu će biti reči o tome zašto je sada pravo vreme da se govori na ovu temu, o novim navikama u "novoj realnosti" kada je reč o kupovini osiguranja, o štednji kroz životno osiguranje i riziko polisama, o stambenim kreditima i životnom osiguranju, novim modelima polisa tokom pandemije i drugim aktuelnim temama.

Na panelu će učestvovati Wiener Städtische osiguranje, UNIQA Životno osiguranje, Sava Životno osiguranje i Generali osiguranje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.