NavMenu

Puna Arena za koncert italijanskog tenora Bočelija

Izvor: Glas javnosti Četvrtak, 10.11.2005. 13:01
Komentari
Podeli
Ni Pavarotija, a ni Karerasa nije slušalo toliko Beograđana koliko će ih biti na koncertu Andree Bočelija 15. novembra u 20.30 časova u Beogradskoj areni. U prodaju je pušteno 15.000 ulaznica po ceni od dve do 26.000 dinara i do sada je prodato 12.000, a rezervisano je još 2.000 mesta (i to onih od dve, četiri i pet i po hiljada dinara). U opticaju je, znači, samo još 1.000 karata (od šest i po i 13.000 dinara), a slobodno je još i nekoliko loža u kojima mesto košta 26.000 dinara.

U skladu s tim, naziv Bočelijevog koncerta "Jedne večeri ceo Beograd na jednom mestu" postaje opravdan. Publika će moći da čuje čuvenog tenora iz Pize u pratnji Beogradske filharmonije, pod upravom maestra Marčela Rote, a kao sopran u duetima i samostalno predstaviće se Anamarija del Oste. Klasičan repertoar, čuvene arije i napolitanske pesme, otpevane s lakoćom u Bočelijevom maniru, obeležiće beogradski koncert.

Uz svetske zvezde Bočelijevog kalibra uvek ide doza glamura, pa tako organizator "Balkan Ineternational Distribution Council", sa svojim vlasnikom Ljubišim Kovačevićem, najavljuje da će 15. novembra u publici biti prisutan potpredsednik evropskog parlamenta Gvido Podesta, poznati svetski proizvođač vina Anđelo Gaja, italijanski senator Marčelo del Utri, grofica Irine Stroci i još nekoliko italijanskih privrednika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.