NavMenu

TPA Srbija postala punopravni i ekskluzivni član Baker Tilly International

Izvor: eKapija Petak, 09.10.2020. 09:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Edhar/shutterstock.com)Ilustracija
TPA Srbija, članica TPA Grupe i jedna od vodećih kompanija u oblasti računovodstva, poreskog savetovanja i revizije u Srbiji, u septembru je postala punopravni član Baker Tilly International.

Na ovaj način, dosadašnja uspešna saradnja TPA Grupe sa Baker Tilly Europe mrežom je proširena i na globalni nivo, navedeno je u saopštenju kompanije.

- Zahvaljujući saradnji TPA Srbija sa mrežom Baker Tilly International, 12 zemalja nezavisne TPA grupe osnažiće svoje kapacitete za prekogranične projekte. Na ovaj način, TPA Srbija je u mogućnosti da pruži kvalitetne usluge u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta. Sa druge strane, pristupom globalnoj mreži, TPA Srbija je u prilici da osnaži lokalnu podršku partnerima sa kojima Baker Tilly posluje na i globalu - izjavio je Bojan Žepinić, rukovodeći partner TPA Srbija.

Thomas Haneder, rukovodeći partner za region JIE u TPA Grupi, rekao je da veruje da iza dobrih savetodavnih usluga stoji jaka mreža:

- Kroz našu saradnju sa Baker Tilly mrežom, radimo rame uz rame sa grupom istomišljenika koji se poput nas prihvataju izazova i pružaju podršku uspešnoj realizaciji projekata klijenta. Članstvo Srbije u mreži pruža mogućnost da našim klijentima omogućimo direktne komunikacione kanale i podršku u donošenja odluka, pružajući im pristup vrhunskim međunarodnim savetnicima.

CEO Baker Tilly International Ted Verkade nije krio oduševljenje što proširuju saradnju sa kompanijom TPA Srbija i ujedno je poželeo dobrodošlicu:

- Imamo dugogodišnju vezu sa TPA Grupom i uveren sam da će punopravno članstvo kompanije TPA Srbija omogućiti dalji razvoj naše mreže širom Balkana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.