Izvor: eKapija | Petak, 02.10.2020.| 15:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren konkurs za najbolju digitalnu crowdfunding platformu

Ilustracija (Foto: dotshock/shutterstock.com)
Konkurs za najbolju crowdfunding digitalnu platformu otvoren je od 1. do 19. oktobra. Cilj ovog takmičenja je potraga za rešenjem u vidu platforme koja će spajati inovatore sa velikim brojem malih ulagača i na taj način obezbediti realizaciju dobrih poslovnih ideja.

Organizatori konkursa Komercijalna banka, Beogradska bankarska akademija i Udruženje banaka Srbije obezbedili su nagrade za najbolja rešenja po oceni stručnog žirija: 150.000 dinara za prvoplasiranog, 100.000 dinara za drugo i 50.000 dinara za treće mesto. Pobednici KomBank & BBA & UBS hakatona takođe dobijaju kompletnu podršku za dalji tržišni nastup.

- Smatramo da je digitalizacija poslovanja od velikog značaja za bankarski sistem i želimo da podržimo sva inovativna rešenja koja donose korist građanima i privredi. Kako ovaj hakaton, osim toga, pomaže i finansijsku edukaciju mladih, odlučili smo da budemo deo projekta i da ga podržimo učešćem naših savetnika i IT eksperata - kaže Vladimir Vasić, generalni sekretar Udruženja banaka.

Prijava timova obavlja se onlajn na adresi www.inovacija.net, a na istom sajtu mogu se pronaći i svi detalji konkursa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.