NavMenu

U subotički Sever kompanija ATB uložila 3,3 miliona evra

Izvor: Danas Četvrtak, 10.11.2005. 09:17
Komentari
Podeli

Kompanija ATB Sever iz Subotice predstavila je rezultate poslovanja grupacije u čijem sastavu se od 31. decembra prošle godine nalazi i Sever iz Subotice, naš najveći proizvođač elektromotora i komponenti.


ATB grupacija je vodeća u Evropi kada je reč o proizvodnji elektromotora i u svom sastavu ima devet fabrika u sedam zemalja. Preuzimanjem fabrike u Subotici obavezali su se da u narednih pet godina investiraju 16 miliona evra. U toku ove godine će kroz socijalni program , obuku radnika i nabavku mašina biti uloženo 3,3 miliiona evra.

ATB se od početka realizacije investicije u subotički Sever pokazala kao uzoran investitor- u poštovanju zakona ali i u primeni najviših evropskih standarda u poslovanju, a domaća firma je dobila dobrog i savesnog partnera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.