NavMenu

Infrastrukturni radovi u Batočini nisu stali - Gotova deonica puta do Kragujevca, u planu novi kapitalni projekti sa državom

Izvor: RTK Četvrtak, 01.10.2020. 11:00
Komentari
Podeli
(Foto: Studio Peace/shutterstock.com)
Pandemija koronavirusa nije u značajoj meri poremetila investicione planove opštinske uprave u Batočini. Prema rečima predsednika opštine Zdravka Mladenovića, najveći deo planiranih projekata je realizovan.

- Najveća investicija je izgradnja deonice od nultog do petog kilometra autoputa Batočina Kragujevac. To je deonica od raskrsnice na ulasku u Batočinu pa sve do Kragujevca i ona je završena, ostali su neki sitni radovi. Takođe, radovi kroz Rogot, to je deonica koja treba da spoji Kragujevac sa auto-putem E75, radi se punom parom i u vrlo kratkom roku očekuje se i završetak i tih radova - rekao je Mladenović.

Od ostalih velikih infrastrukturnih radova on je izdvojio rekonstrukciju odeljka Osnovne škole Sveti Sava u selu Badnjevac, koja je u toku. Finansijer je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a vrednost radova je oko 68 miliona dinara.

Iz opštine za budući period najavljuju realizaciju nekoliko kapitalnih projekata u saradnji sa državom, u cilju privlačenja domaćih i stranih investitora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.