NavMenu

Gebrüder Weiss Srbija dobio nagradu za unapređenje godine

Izvor: Promo Sreda, 30.09.2020. 14:00
Komentari
Podeli
(Foto: Gebrüder Weiss)
O tome da su inovativnost, vrhunska logistička rešenja i izuzetni kvalitet usluge sinonim za kompaniju Gebrüder Weiss kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu, govori činjenica da su njihove poslovnice među prvih pet kompanija u svim kategorijama godišnjih nagrada koje dodeljuje System Alliance Europe (SAE), evropska mreža za zbirni transport. Pored poslovnica u Mađarskoj i Austriji, ove godine se na listi najuspešnijih našla i Srbija, zauzimajući peto mesto u kategoriji "Unapređenje godine".

- Neprekidno radimo na novim rešenjima sa ciljem da na što bolji način izađemo u susret potrebama naših klijenata, te mi je posebno drago što smo na listi najboljih kompanija upravo u ovoj kategoriji. Protekla godina bila je u znaku razvoja naprednih digitalnih rešenja za naše klijente i širenja kapaciteta, što je dovelo do značajnog povećanja kvaliteta usluga koje pružamo, i posledično, do povećanja tražnje u određenim oblastima poslovanja. Drago nam je što je System Alliance Europe prepoznao naš napredak - to nas dodatno motiviše da nastavimo sa dobrom praksom, i da sledeće godine budemo još bolji - izjavio je Roland Raith, generalni direktor Gebruder Weiss za Srbiju.

(Foto: Gebrüder Weiss)

Gebrüder Weiss ostao je dosledan odličnim rezultatima i ove godine: GW Austrija dobio je prvu nagradu u glavnoj kategoriji "Partner godine" šestu godinu za redom, dok je u istoj kategoriji poslovnica u Mađarskoj zauzela četvrto mesto, što je značajna potvrda konzistentnog kvaliteta i vrhunske usluge koju pruža Gebrüder Weiss u oblasti kopnenog prevoza. Značajan napredak u odnosu na prethodnu godinu ostvario je i GW Maria Lanzendorf, koji je sa prošlogodišnjeg desetog, ove godine dospeo na treće mesto u kategoriji "Kvalitet preko 10.000 pošiljki". U istoj kategoriji, Gebruder Weiss Lauterach beleži drugu poziciju, dok Maria Saal beleži četvrto mesto u kategoriji "Kvalitet do 10.000 pošiljki".

System Alliance Europe dodeljuje nagrade na osnovu velikog broja pažljivo definisanih kriterijuma, među kojima je i povećanje obima pošiljki, unapređenje različitih kriterijuma kvaliteta usluge i poboljšanje performansi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.