NavMenu

Na uglu Banjske i Gučevske u Loznici gradiće se zgrada sa 40 stanova (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.09.2020. 14:50
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)
SZTR Lodik iz Loznice gradiće stambeno-poslovni objekat spratnosti Po+P+4+Ps, za šta je urbanistički projekat uradilo preduzeće Kapital gradnja iz Loznice.

Izgradnja objekta predviđena je u okviru parcela kp 9199, 9200 i 9201 КO Loznica, koje se nalaze na uglu ulica Banjske i Gučevske. Ovde već postoji sedam objekata, koji će biti uklonjeni. Bruto građevinska površina iznosi 3.720 m2.

U podrumu se nalazi 14 parking mesta, prostorije za podkompresiju lifta i komunikacije. Pristup podrumskoj etaži se odvija preko uzlazno silazne rampe maksimalnog nagiba 12% iz Ulice Banjske.

Na prizemlju se nalazi jedan poslovni prostor, ulaz za stambene jedinice, parking mesta sa manipulativnim saobraćajnicama (29 parking mesta).

Na tipskim etažama od prvog do četvrtog sprata se nalazi po devet stambenih jedica, komunikacije i lift, a na povučenom spratu se nalaze četiri stambene jedinice. Ukupan broj stambenih jedinica u objektu je 40. Ukupan broj parking mesta je 43.

Vertikalna komunikacija se odvija preko stepeništa i liftova.

A.K.


Fotogalerija
Zgrada u Loznici - Banjska i Gučevska ulica
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.