Izvor: eKapija+ | Ponedeljak, 28.09.2020.| 11:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Predstavnici kompanija Facebook, Google i Airbus dolaze na Wonderland AI Summit 2020

Ilustracija (Foto: metamorworks/shutterstock.com)
Wonderland AI Summit, koji je prošle godine prvi put doveo svetske AI lidere u Beograd, ove godine ponovo okuplja globalnu AI zajednicu. Predstavnici kompanija Facebook, Google, SingularityNET, Airbus, NVIDIA i mnogih drugih, biće
deo online događaja posvećenog primeni, razvoju i inovacijama u oblasti veštačke inteligencije.

Samit će se održati od 19. do 23. oktobra, kada će okupiti preko 1.000 učesnika i više od 30 svetskih kompanija oko najvažnijih tema na svetskoj AI sceni.

Četvorodnevna tehnička edukacija i Svetski AI panel Učesnike Wonderland AI Summit-a očekuje četvorodnevni AI Bootcamp sa 3 tehničke radionice za početni i napredni nivo. Radionice će se, u periodu od 19. do 22. oktobra, baviti sledećim temama: Natural Language Processing, Computer Vision i Reinforcement Learning.

Keynote day, 23. oktobar, rezervisan je za panel diskusije sa najuticajnijim AI stručnjacima današnjice, među kojima su Ben Goertzel (SingularityNET), Wilder Rodrigues (VodafoneZiggo), Keith Strier (NVIDIA) i mnogi drugi.

Za sam kraj samita predviđen je World AI Panel - najveće okupljanje trenutno najpriznatijih AI eksperata koji će podeliti svoje stavove o inovacijama, idejama i predviđanjima na polju veštačke inteligencije.

Želeći da ohrabri AI entuzijaste iz celog sveta da se uključe u tehničke edukacije u što većem broju, Wonderland AI Summit pruža mogućnost učešća u Bootcamp programu za samo 50€ po radionici. Učešće na panel diskusijama i World AI Panel-u je besplatno, uz obaveznu prijavu putem zvaničnog sajta.

Prijave za Wonderland AI Summit 2020 možete izvršiti OVDE.

Wonderland AI Summit je prošle godine doveo u Beograd predstavnike vodećih svetskih kompanija, kao što su Google, Facebook, IBM, eBay, HP i mnoge druge, a na ovogodišnjem online događaju se očekuje još više imena iz trenutno najuticajnijih kompanija. Zato se na vreme prijavite i ne propustite da saznate kako lideri koriste moć AI-a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.