NavMenu

Bali angažuje 4.400 influensera za promociju turizma

Izvor: Radio 021 Četvrtak, 24.09.2020. 14:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sebra/shutterstock)Ilustracija
Indonežansko ostrvo Bali angažovaće 4.400 influensera kako bi oživeo turizam pogođen pandemijom virusa korona.

Influenseri će uživati u besplatnim putovanjima po Baliju od oktobra do novembra i svoja iskustva će objavljivati na društvenim mrežama u okviru kampanje "Volimo Bali".

- Kovid-19 naneo je težak udarac ekonomiji Balija, društvenom i zdravstvenom sektoru, uključujući turizam - navodi kancelarija zadužena za turizam na ovom ostrvu i dodala da je oko 75.000 turističkih radnika ostalo bez posla.


Cilj kampanje je promocija "nove ere turizma" u kojoj posetioci moraju da poštuju zdravstvene preporuke o nošenju maski, držanju fizičke distance i redovnom pranju ruku.

Bali se krajem jula otvorio turistima iz ostalih delova Indonezije, a plan otvaranja za strance 11. septembra propao je zbog porasta broja slučajeva zaraze virusom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.