Izvor: eKapija | Sreda, 23.09.2020.| 11:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

We share space - Iznajmljivanje savremenog poslovnog prostora u Beogradu bez dodatnog ulaganja (FOTO)

(Foto: Marijana Brščić)
Tim kompanije We share space, kreatora "coworking" i "instant office" kancelarijskih rešenja, dizajnirao je specifičnu ponudu najsavremenijeg poslovnog prostora koja odgovara potrebama različitih tipova firmi.

Što se samog izgleda kancelarija tiče, zamišljene su tako da budu komforne i dobro osvetljene. Prostor za rad u potpunosti je opremljen visokokvalitetnim "steelcase" kancelarijskim nameštajem, savremenim tehnologijama ("flat screen"-ovima, projektorima, "phone booth"-ovima za konferencije) i optičkim internetom.

Leon Pantelić, direktor We share space, objasnio nam je da su "ključ u ruke" rešenja za iznajmljivanje poslovnog prostora najbolja zbog toga što su kancelarije već privedene nameni, pa ne postoji potreba za bilo kakvim dodatnim ulaganjem.

- Naša ideja je da bi klijenti trebalo da se bave svojim poslom bez stresa u vezi sa uređenjem prostora, tehničkim izazovima, bezbednosti kancelarija i nepredviđenih troškova. Imamo savremen i fleksibilan pristup poslu, pa su naši poslovni prostori otvoreni 24/7. Pored dugoročnih ugovora za iznajmljivanje poslovnog prostora, postoji mogućnost kratkoročno zakupa (zakupa od nekoliko meseci). U našoj ponudi nalaze se privatne kancelarije za pojedince ili tim, u zavisnosti od veličine kompanije - kazao je Pantelić.

Mogućnost dugoročnog i kratkoročnog zakupa (Foto: Marijana Brščić)

Dodao je da su pored standardnog prostora za rad u funkcijii sale za sastanke, kao i prostori za manje seminare i konferencije. Uslov da seminari budu manjeg formata (do 20 ljudi) odnosi se na mere zaštite od kovida.

- Veoma se trudimo da ispratimo aktuelnosti u vezi sa normalom koju je postavo kovid i da se prilagodimo. Zbog toga smo, pored svakodnevne obavezne dezinfekcije prostora, obezbedili maske i sredstva za dezinfekciju za one koji su svoju zaštitnu opremu zaboravili ili dolaze u goste. Kancelarije su odvojene pa su korisnici bezbedni i mogu da se opuste - objašnjava Pantelić.

Ističe da je firmama koje su prostorno povezane naročito zanimljiva ideja međusobne saradnje. Pošto je poslovni prostor namenjen da udomi veći broj firmi, po prirodi stvari dolazi do upoznavanja i mogućnosti razmene iskustava.

Milica Banović


Fotogalerija
We share space kancelarije

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.