Izvor: Tanjug | Utorak, 22.09.2020.| 13:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Onlajn konferencija Huawei Connect do 26. septembra - Novi trendovi u digitalizaciji

Ilustracija (Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Onlajn konferencija Huawei Connect, na kojoj će, između ostalog, biti istraženi trendovi i mogućnosti u digitalizaciji industrije, počinje sutra u Šangaju i trajaće do 26. septembra, najavljeno je danas.

Na ovogodišnjoj konferenciji biće predstavljene napredne ICT tehnologije, proizvodi i rešenja, kao i najbolje iz prakse digitalnih transformacija.

Učesnici će imati priliku da se povežu sa liderima, istraže poslovne prilike sa potencijalnim klijentima i partnerima, razmene ideje sa vrhunskim stručnjacima i saznaju više o ICT inovacijama i tehnologijama kao što su cloud, veštačka inteligencija i 5G mreža.

U okviru onlajn konferencije biće organizovane i specijalne dvodnevne virtuelne izložbe.

Tako će sutra od 10.30 do 11.15 biti održan vebinar o ICT rešenjima i aplikacijama u različitim sektorima - od vlade i finansija do transporta, nafte, gasa, rudarstva i zdravstva.

Kako je najavljeno, 24. septembra od 10.30 do 11.15 učesnici će moći da saznaju više o raznovrsnim proizvodima i rešenjima u oblastima kao što su pametna OptiX mreža i povezanost, moc digitalizacije, skladištenje podataka, pametna vizija, cloud i raznolika kompjuterska rešenja.

Praćenje konferencije je omogućeno putem platforme.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.