Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.09.2020.| 15:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počela treća Nedelja inovacija u Beogradu

(Foto: Gajus/shutterstock.com)
Nedelja inovacija je otvorena danas u rezidenciji Ambasade Finske u Beogradu. Na temu "Speed date with the future" Nedelja inovacija održaće se u narednih pet dana, sa posebnim fokusom na podizanje svesti o uticaju koji brzorastuće tehnologije imaju na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo.

U narednim danima govoriće renomirani svetski i domaći stručnjaci, istraživači, inovatori, naučnici, kreatori promena, korporativni i startap lideri, preduzetnici, aktivisti o neograničenim mogućnostima za razvoj koje nam pružaju disruptivne inovacije kao i o značaju kolaborativnog liderstva u procesu ekonomskog rasta i razvoja društva u novoj tehnoloskoj eri, navodi se na sajtu asocijacije AFA.

- Ono što je novo, predstavlja poseban edukativni program namenjen svim organizacijama i pojedincima koji su u potrazi za sjajnim prilikama koje unapređuju znanje i veštine. Program obuhvata radionice koje se odnose na "design thinking" i razvoj online biznisa sa ciljem da omogući svim učesnicima da usvoje najkompetentnija znanja koja su odmah primenjiva u biznisu- navodi se.

Program Nedelje inovacija možete videti na www.innovationweek.rs kao i način na koji možete da aplicirate za godišnje nagrade za inovacije, prijavite se za radionice i edukativne programe i učestvujete na konferenciji o inovacijama.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.