NavMenu

Dunavski NS Market biće održan na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu

Izvor: NS Uživo Ponedeljak, 21.09.2020. 15:38
Komentari
Podeli
(Foto: Wikipedia / Micki)
Drugi po redu Dunavski NS Market biće održan na Ribarskom ostrvu u petak, 25. septembra od 16 do 22 sata i u subotu, 26. septembra od 11 do 21 sat u bašti Gastro bara Berta.

Kreativci, zanatlije, mali proizvođači i umetnici izložiće prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike, gline. Na tezgama će se naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću i tekstil. Neizostavni su proizvođači organske hrane, pa će Novosađani moći da kupe sir, mesne prerađevine, povrće, zeleniš i zdrave slatkiše. A za ljubitelje začina i ljutog, u ponudi će biti različiti umaci i sosevi od paprika.

Kao i uvek, organizatori su pripremili i zanimljiv prateći program.

Naš proslavljeni karikaturista Marko Somborac će na licu mesta crtati portret – karikaturu za svakog ko bude želeo da donira sredstva za kupovinu maski i dezinfekcionih sredstava za učenike i škole. Ovu kampanju, pod nazivom, "Podrži đake, podrži škole!" organizuju Društvo za održivu budućnost Koraci, u saradnji sa GSPRS Nezavisnost, a NS Market se pridružio ovoj akciji. Uz Marka Somborca kao animacija stižu Skrobonje - ćerka i tata Teodora i Goran, i izvode muziku na bendžu i gitari.

Posetioci i izlagači će uživati u muzici Retro Acoustic benda koji će po prvi put nastupiti na NS Marketu, ali i u nastupu prijatelja iz benda Two Fingers i DJ Jovan.

I ovog puta održaće se i humanitarna akcija, a prisustvovaće i Somborske šnajderke, udruženje koje čine žrtve partnerskog nasilja koje su se upoznale u Sigurnoj kući u Somboru. Njih pet šiju zaštitne maske, ali i druge proizvode od tekstila poput posteljine, suvenire, igračke. Kupovinom njihovih proizvoda pomažete žrtve porodičnog i partnerskog nasilja.

Biraće se i Najštand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.