NavMenu

Vršačkog Grožđebala će ipak biti - Evo kako će izgledati

Izvor: eVršac Četvrtak, 17.09.2020. 15:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Zoom team/shutterstock.com)Ilustracija
Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom virusa KOVID 19, Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac ove godine neće organizovati klasičnu manifestaciju Dani berbe grožđa, ali će je obeležiti dvema izložbama i turističkim programom, 19. i 20. septembra.

Ovogodišnji Grožđebal obuhvatiće Izložbu grožđa i vina u holu Gradske kuće, zatim, izložbu na otvorenom "Grožđebal kroz vreme" na centralnom gradskom trgu, a u sklopu obeležavanja Dana berbe grožđa Turistička organizacija Vršac organizovaće dvodnevni turistički program "Put vina".


U planu je i degustacija u vinskim pondrumima u Vršcu, Velikom Središtu i Gudurici.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.