Izvor: eKapija | Sreda, 17.03.2010.| 11:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Preduzeće "Budi Svoj Čovek" učesnik Globalnog kongresa za razvoj preduzetništva u Dubaiju

Predstavnice preduzeća "Budi Svoj Čovek" i Carl J. Schramm, predsednik "Kauffman" organizacije (Foto: b)

Trodnevni kongres, od 09. do 11. marta, posvećen razvoju preduzetništva i male i srednje privrede u Dubajiu okupio je predstavnike iz 85 zemalja sveta, među kojima je bilo i beogradsko preduzeće "Budi Svoj Čovek" .

"Budi Svoj Čovek" je domaćin Globalne nedelje preduzetništva (GNP) u Srbiji. Osnivači GNP-a, američka fondacija za razvoj preduzetništva "Kauffman" i "Make Your Mark" nacionalna kampanja u Engleskoj, bili su domaćini Globalnog kongresa za razvoj preduzetništva. Zajednički cilj i interes pomenutih organizacija i domaćina je podsticaj razvoju preduzetništva, inovativnosti, inicijative, kreativnosti, što sve zajedno ima direktan uticaj na ekonomski i socijalni prosperitet zajednica u kojima živimo.

Aktivnosti su direktno usmerene na razvoj nove generacije biznis lidera, njihovoj preduzetničkoj edukaciji i kreiranju podsticajnih okruženja u kojima se osnivaju i vode novi biznisi – razvija preduzetništvo.

"Budi Svoj Čovek" tim tokom kongresa dobio je značajne pohvale za koncept "5 koraka do preduzetništva" i model "sve na jednom mestu", a posebno je pohvaljen "Budi Svoj Čovek" vodič za preduzetnike.

Tema GNP 2010, koja će se održati od 15. do 20. novembra 2010. u celom svetu, biće "Veliki početak".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.