NavMenu

Somborci će dobiti salu za svadbe kapaciteta više od 400 osoba

Izvor: eKapija Utorak, 15.09.2020. 12:40
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / NB PROJEKT)
Kubarch iz Subotice uradio je urbanistički projekat za izgradnju svečane sale za svatove u Somboru. Investitor je Bojagić doo iz Sombora. Idejno rešenje uradio je NB PROJEKT iz Sombora.

Parcela na kojoj će se graditi graniči se da regulacionom linijom Apatinskog puta, nalazi se u bloku br. 121 u Ulici Centrala naselje broj 16.

Bruto površina prizemlja sale je 872.42 m2, a neto površina je 817.18m2.

U prednjem delu se nalazi glavni ulaz, dok je ekonomski ulaz u zadnjem delu objekta.

Funkcionalno objekat je podeljen na tri celine. Prvu celinu čini ulazna partija sa holom, garderobom, sanitarnim
blokom, kancelarijom i apartmanom za mladence. Drugu celinu čini svečana sala kapaciteta 432 mesta, sa prostorom za muziku i podijumom za igru. Treći deo čini kuhinjski blok sa pratećim prostorijama. U trećem delu se uz kuhinju nalaze ostave i hladnjače za hranu i piće, garderoba (muška i ženska) za zaposlene. Uz garderobe se naaze toaleti i tuševi za osoblje.

U granici parcela planirana je izgradnja interne kolske saobraćajnice i manipulativnih platoa koji obezbeđuju funkcionisanje poslovnog objekta. Preko interne saobraćajnice omogućeno je kretanje do parking mesta na otvorenom i objekta.

Parkiranje putničkih vozila je rešeno na sopstvenoj parceli. Planirano je 66 parking mesta u dvorištu poslovnog objekta (ugostiteljski objekat - jedno PM na koristan prostor za osam stolica, odnosno 432/8=54 i 10 parking mesta za osoblje),i 2PM za osobe sa posebnim potrebama.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.