NavMenu

Od 28. maja direktni letovi do Madrida - iz Beograda do prestonice Španije i nazad za 100 EUR

Izvor: Blic Utorak, 16.03.2010. 15:49
Komentari
Podeli

Beograd će uskoro dobiti i direktnu vazdušnu vezu sa glavnim gradom Španije, Madridom. Kako "Blic" saznaje, španska avio-kompanija "Spanair" planira da od 28. maja dva puta nedeljno leti direktno iz Beograda za Madrid, a najniža cena povratnog leta mogla bi da bude oko 100 EUR.

"Spanair" je izabrao svega dve nove destinacije kada su u pitanju direktni letovi iz Madrida, do Birmingema i Beograda Nakon objave španske kompanije "Spanair" o uspostavljanju direktnih letova iz Barselone ka više evropskih destinacija, među kojima je i Beograd, od ovog španskog avio-prevoznika stigla je nova informacija. Kompanija će uvesti i nove letove za Madrid. Kako "Blic" saznaje, "Spanair" je izabrao svega dve nove destinacije kada su u pitanju direktni letovi iz Madrida, pa je tako, pored Birmingema, izbor ponovo pao na Beograd. Letovi na liniji Madrid-Beograd započeće 28. maja ove godine. Saobraćaj će se obavljati dva puta nedeljno - petkom i nedeljom. Sletanje na beogradski aerodrom je predviđeno u 10 sati i pet minuta, a povratak za Madrid u 10 sati i 50 minuta.

Zanimljivo je da su ranije predstavnici "Spanair" najavljivali da žele da vide kako će funkcionisati novootvorena linija Beograd-Barselona, te da će tek nakon toga razmišljati o liniji za Madrid. Zbog toga otvaranje druge linije u ovako kratkom roku deluje kao iznenađenje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.