Izvor: eKapija | Utorak, 16.03.2010.| 10:21

Kupovina nekretnina u Crnoj Gori preko interaktivne mape - nova usluga portala ProdamSam.com

ProdamSam.com, vodeći portal za direktno oglašavanje prodaje nekretnina, koji posluje na području istočne i jugoistočne Evrope, bogatiji je za novu uslugu - pretraga nekretnina u Crnoj Gori pomoću interaktivne mape.

Crna Gora nudi izuzetan širok spektar mogućnosti, svaka regija ima vlastitu lokalnu kulturu i lepote. U crnogorskom delu Jadranske obale smešteni su Kotor, Budva, Herceg Novi, Tivat, Bar, Ulcinj, i ostala popularna mesta za odmor.

Imajući u vidu jedinstvenost i raznolikost svakog regiona Crne Gore, ProdamSam.com je dodao mogućnost pretrage putem interaktivne mape, uz čiju pomoć možete pretraživati turističke regione Crne Gore.

ProdamSam.com doista je sveobuhvatan izvor nekretnina. Preko Adresara usluga na portalu informacije o svom poslu mogu objavljivati arhitekti, dekorateri, inžinjeri, advokati, osigurači, finansijski savetnici i svi ostali dobavljači usluga vezanih uz nekretnine.

ProdamSam.com je multinacionalni i višejezični portal, koji se želi obratiti publici širom sveta. ProdamSam.com portal dostupan je na svakom lokalnom jeziku kao i na engleskom i ruskom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.