NavMenu

Crveni alarm za sajamsku industriju - Beogradski sajam predlaže primenu mera za početak rada

Izvor: Beta Četvrtak, 10.09.2020. 12:58
Komentari
Podeli
(Foto: Vedrana Džudža)
Beogradski sajam je saopštio da se priključio svetskoj kampanji #RedAlertRestart, pokrenutoj sa namerom da se ukaže na problem nemogućnosti rada industrije organizovanja događaja.

Na Beogradskom sajmu juče je izveden celonoćni simbolični performans pod nazivom "Crveni alarm za sajamsku industriju", tako što je najveća i svetski poznata Hala 1 i spolja i iznutra reflektorima bila obojena u crveno.

Na Beogradskm sajmu očekuju da će takvu simboličnu vizuelnu poruku nadležni "shvatiti pozitivno" i da će ta kompanija u najskorijoj budućnosti dobiti odobrenje da nastavi da radi.

Ukazano je da pravila koja trenutno u epidemiološkoj situaciji važe za utakmice, koncerte i ostale masovne događaje, nisu primenjiva za sajmove i izložbe.

Beogradski sajam predlaže da se za sajamske događaje i manifestacije primene pravila koja važe za komercijalne i trgovačke delatnosti.

- Tako bi se, u kontrolisanim uslovima uz primenu propisanih mera i preporuka u vezi sa problemom koronavirusa, omogućio start sajamske industrije, a posledično i čitavog niza promotivno-privrednih delatnosti koje su u direktnoj ili indirektnoj vezi sa sajamskom - naveo je u saopštenju Beogradski sajam.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.