NavMenu

Projekat SurfShop - Sve na jednom mestu za uspešan online biznis: Edukacija, Shop, Podrška

Izvor: eKapija+ Utorak, 08.09.2020. 11:52
Komentari
Podeli
(Foto: Udruženje mladih privrednika Srbije)
Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, organizuju SurfShop, intenzivni onlajn program podrške koji će srpskim proizvođačima i trgovcima omogućiti da uhvate talas digitalizacije i unaprede svoj biznis kroz internet prodaju.

Projekat SurfShop je jedinstven i sveobuhvatan program koji učesnicima, potpuno besplatno, pruža sve što im je potrebno za uspostavljanje onlajn kanala prodaje na jednom mestu – edukaciju, tehničke uslove i podršku mentora za eCommerce i marketing. Tokom dve nedelje intenzivnog programa, učesnici će imati priliku da nauče sve o prilikama koje pruža trgovina putem interneta i znanjima koja su im potrebna za vođenje onlajn prodavnice, od neophodne infrastrukture do marketinga i građenja onlajn zajednice oko njihovog brenda. Dok pohađaju edukativne radionice, učesnici projekta radiće na razvoju svojih internet prodavnica uz podršku mentora koji su eksperti u
svojim oblastima.

SurfShop organizuju Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, a učešće je obezbeđeno za 100 srpskih kompanija koje će uz vrhunski edukativni program, biti u prilici da besplatno koriste Shopen platformu u trajanju od četiri meseca, kao i Glorify app, nominovan za najbolji dizajn alat od strane prestižne platforme Product Hunt, u trajanju od mesec dana. Projekat je podržala i kompanija Vip mobile, a učesnici će dobiti i godišnju pretplatu na osnovni program članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije.

Onlajn trgovina predstavlja najznačajni trend u svetskoj privredi koji nije zaobišao ni srpsko tržište. Pandemija COVID-19 dodatno je okrenula korisnike ka internet trgovini i onlajn plaćanjima, istovremeno naglasivši i prilike za razvoj poslovanja koje savremene digitalne tegnologije pružaju trgovcima. Ovaj trend predstavlja veliku priliku za male proizvođače i trgovce da otvore nove kanale prodaje, povećaju doseg svog poslovanja i stvore osnovu za sopstveni održivi rast.

Prema podacima inostranih eksperata, e-trgovina bi u Srbiji do kraja godine trebalo da ima 3,3 miliona korisnika i da generiše prihod veći od 370 mil EUR.

Vreme je da uhvatiš talas! SurfShop počinje 7. oktobra, a prijave će biti otvorene od 14. septembra do 1. oktobra na sajtu www.surfshop.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.