NavMenu

Isplata stare devizne štednje počinje 31. maja - mogućnost prenosa sredstava na štedni račun, bez čekanja na dan isplate

Izvor: eKapija Petak, 12.03.2010. 11:46
Komentari
Podeli

Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, kao i prethodnih godina, od 31. maja počinje sa isplatom ovogodišnje rate stare devizne štednje.

U želji da proceduru raspolaganja starom štednjom učini što jednostavnijom, Eurobanka vlasnicima stare devizne štednje pruža specijalnu pogodnost - mogućnost da već od danas (12. mart 2010. godine) dođu u najbližu filijalu banke i daju Nalog za prenos dospele rate stare devizne na račun Slobodne štednje, čime će uštedeti vreme i ostvariti dodatni prihod.

Slobodna štednja je jedinstven račun štednje po viđenju, po kome su klijentima kompletna sredstva u svakom trenutku na raspolaganju, uz maksimalnu sigurnost i bez ikakvih troškova.

Davanjem naloga za prenos sredstva se već 31. maja automatski prenose na račun Slobodne štednje, i slobodna su za raspolaganje ili dalju štednju, po želji klijenta.

Ukoliko klijent ne poseduje račun Slobodne štednje ima mogućnost da ga otvori na licu mesta, prilikom davanja naloga za prenos.

Nalog za prenos dospele rate stare štednje na partiju Slobodne štednje može dati samo vlasnik obveznica stare štednje. Potrebno je da priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).

Eurobank EFG je omogućila svim zainteresovanim građanima i da posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.