Izvor: Promo | Sreda, 02.09.2020.| 15:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Renew Concept - Izgradnja novog luksuznog kompleksa na Kosmaju (FOTO)

Renew apartmanska jedinica (Foto: studiocreativebox.com)
Već uveliko poznati beg od dinamike posla, ovoga puta smešten je svega 55km od Beograda na Kosmaju. Renew kompleks pruža mogućnost za aktivni odmor, najviši nivo relaksacije ali i odmor sa decom.


Renew kompleks kao izvor sveobuhvatnog uživanja

U svom kompleksu Renew ima u ponudi 3 vrste nekretnina čiji možete biti vlasnik i time zapravo postati bogatiji. Glavni benefit za kupce je mogućnost da investiciju učine profitabilnom i kroz reizdavanje naprave brz povrat investicije.

Na raspolaganju je 18 zasebnih apartmanskih kuća površine 62 m2 sa od 5-7 ari placa. Uključena je i mogućnost izgradnje bazena na placu. Svaka kuća ima karakteristike SMART home objekta, obezbeđeno parking mesto i zagarantovan pogled na prelepu prirodu planine Kosmaj.

Renew spa (Foto: studiocreativebox.com)

Renew apartmani u dodiru sa prirodom

Pored kuća, u ponudi su i apartmani koji su raspoređeni u 4 apartmanske jedinice.

Planirana je izgradnja 84 apartmana, od 45 m2 do 75 m2. Svaki apartman ima prostranu terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Renew kuća (Foto: studiocreativebox.com)

Renew hotel kao vrhunac pristupačnog luksuza

Treća vrsta nekretnina je hotel u okviru Renew kompleksa koji čine 3 celine – luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo. Pored Wellness centra, svi posetioci će moći da uživaju u 2 otvorena i 2 zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

Investitor je uložio posebnu pažnju u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje, shodno trendovima današnjice i brzini života. Stoga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva svakodnevno održavanje i uređenja kompleksa (zelene površine, bazeni, igrališta…), kao i unutrašnjosti objekata.

Renew kompleks (Foto: studiocreativebox.com)

O svim benefitima ovog kompleksa pročitajte više na sajtu Renew Concept.

Prodajno mesto Renew Concept-a se nalazi u Beogradu, Kneginje Zorke 12. Radno vreme prodajnog salona je od 10h-20h, pon-sub.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.