NavMenu

Ko su stanari poslovnog inkubatora u Subotici ?

Izvor: eKapija Sreda, 10.03.2010. 12:18
Komentari
Podeli

Poslovni Inkubator Subotica (www.bis-su.rs ) osnovan je 21. juna 2006. godine sa ciljem da pruži podršku razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Obezbeđivanjem tehničkih, poslovnih i obrazovnih usluga svojim stanarima nudi poslovno okruženje povoljno za njihov rast i razvoj.

Osnivači Poslovnog Inkubatora Subotica su Opština Subotica, Fond za podršku investicija u Vojvodini (VIP), Visoka tehnička škola strukovnih studija (VTŠ), ATB SEVER i Regionalna agencija za razvoj MSPP.

Svojim stanarima Poslovni Inkubator Subotica nudi subvencionisani zakup poslovnog prostora, administrativne i računovodstvene usluge, podršku u nastupu na sajmovima, edukaciju i usavršavanje u aktuelnim poslovnim oblastima...

Poslovni Inkubator Subotica prima novoosnovana preduzeća do godine dana ili fizička lica koja će po ulasku u Inkubator u roku od 3 meseca osnovati preduzeće u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora – industrijskog profila. Vrednovanje potencijalnih stanara se vrši na osnovu poslovne ideje, tržišta, proizvoda i poslovnog iskustva.

Predstavimo neke od stanara Poslovnog Inkubatora Subotica :

- CarrotPlant d.o.o. Subotica www.carrotplant.com (web design i web development, izgradnja profesionalnih eCommerce sistema i B2B aplikacija)

- Citronix d.o.o. (proizvodnja, inovacija i servis aparata za zavarivanje)

- Dr.Ereš - Magic Food d.o.o. www.cokomagic.co.rs (proizvodnja specijalnih čoko proizvoda)

- Europrostor d.o.o. www.europrostor.com (dizajn i izrada modernog i funkcionalnog nameštaja za stambene i poslovne prostorije)

- Golden colour d.o.o. (Završni građevinski radovi, molerski gipsarski i keramičarski radovi, postavljanje gips ploča)

- Lela dizajn d.o.o www.leladizajn.dzaba.com (šivenje ženske konfekcije svih veličina, ženskih majica, trenerki, suknji, unikatnih večernjih haljina, rukom oslikane majice i haljine)

- Luna group d.o.o. www.severservis.5mp.eu (saradnja sa austrijskom firmom ATB Sever, isporuka, servis i puštanje u rad pumpnih postrojenja za pitku i vatrogasnu vodu u zgradama i drugim objektima, kao i pumpi za domaćinstvo i navodnjavanje)

- Marticco 2007 (proizvodnja finih muških pamučnih čarapa)

- RK plast (proizvodnja PE folije, kao i PE vreća, džakova, kesa za zamrzivač i raznih vrsta butik kesa, reklamne kese)

- SZR Print R www.printr.rs (štampa na tekstilnim materijalima, šivenje majici, reklamnih kesa, kecelja, dresova)

- Econorth www.econorth.rs (papirna ambalaža za vrlo širok spektar proizvoda u oblastima farmaceutike, prehrambene industrije, ugostiteljstva, prodaje robe široke potrošnje kao i u drugim sličnim oblastima)

- Modena & Astor D.O.O ( proizvodnja posteljine, stolnjaka, nadstolnjaka, traka, salveta, prekrivača i celokupnog ugostiteljskog programa)

- ITC Soft D.O.O. www.itcsoft.net (izrada kompjuterskih programa i računarski konsalting)

- AUDIO VISUAL TECHNICS doo www.av-technics.com (usluge ozvučenja, kreiranje interaktivnih tabli, i organizacija priredbi)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.