NavMenu

HP predstavlja novi nezaobilazni modni dodatak - računar HP Mini sa dizajnerskim potpisom Vivienne Tam

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.03.2010. 13:29
Komentari
Podeli

Kompanija HP i svetski poznata dizajnerka Vivienne Tam predstavili su 4. marta 2010. godine najnoviji digitalni modni aksesoar, prenosivi računar HP Mini 210 Vivienne Tam Edition.

Taj mini prenosivi računar premijerno je predstavljen na modnoj reviji tokom Nedelje mode u Njujorku, kao deo kolekcije Vivienne Tam za proleće 2010. godine. Žene širom sveta, koje prate modne trendove, svoj primerak novog prenosivog računara mogu rezervisati na adresi www.hp.com/viviennetam.

Zahvaljujući kombinaciji upečatljivog dizajna inspirisanog kineskom bajkom "Butterfly Lovers" (Leptiri ljubavnici) i vrhunske računarske tehnologije, HP Mini 210 Vivienne Tam Edition postaće nezaobilazni modni aksesoari. Uz masu od samo 1,22 kilograma i manje od 3 cm debljine, vrlo lako staje u tašnu ili torbu.

- Kao modna dizajnerka, inspiraciju sam uvek nalazila u spajanju kontrasta - rekla je Tamova.

- Koristim kompjutere u svakom aspektu svog života, tako da je bilo potpuno prirodno da povežem modu i tehnologiju. Zajedno sa HP-om, kreirali smo pokret modnih tehnoloških dodataka sa drugom generacijom digitalnog aksesoara.

U partnerstvu sa Beats by Dr. Dre, HP je Mini 210 opremio vrhunskim audio softverom, koji korisnicima omogućava da muziku – preko slušalica ili eksternih zvučnika – osete na način na koji su umetnici to i zamislili.

Inspiracija i dizajn

U skladu sa kolekcijom Vivienne Tam za proleće 2010. godine, dizajn ovog prenosivog računara inspirisan je kineskom ljubavnom pričom "Butterfly Lovers", predivnom bajkom o slobodi, romansi i inspiraciji. Dizajn je, primenom HP Imprint tehnologije, utisnut direktno u gornju površinu računara, tako da je podjednako trajan i upečatljiv.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ima i "Butterfly Lovers" grafičku temu na desktop-u računara koja obuhvata start meni sa animiranim leptirima, specijalne Vivenne Tam ikonice i tri desktop pozadine.

Kompanija HP predvodi trend spajanja mode i tehnologije još otkako je na reviji Vivienne Tam na Njujorškoj nedelji mode 2008. godine predstavljen HP Mini Vivienne Tam digitalni aksesoar. Manekenke su tada prošetale pistom noseći prelepe računare sa dizajnom crvenih božura, što je bio prvi takav događaj na američkoj modnoj sceni.

Šta je unutra

Uz elegantan dizajn unutra i spolja, HP Mini 210 Vivienne Tam Edition sadrži i softver koji će ljubiteljima mode omogućiti da i kada su u pokretu budu efikasni, povezani na mrežu i da pri tom sjajno izgledaju.

— Ugrađena web kamera omogućava korisnicima da snimaju i šalju video zapise, prave fotografije i ćaskaju sa prijateljima preko interneta. A jednim pritiskom tastera, web kamera se pretvara u instant "ogledalo".

— "HP QuickWeb" program koji se trenutno pokreće, omogućava korisnicima da se brzo povežu na "Facebook" ili "Twitter", slušaju muziku, pretražuju internet, zakazuju sastanke, šalju e-mail poruke ili ćaskaju sa prijateljima, praktično u par sekundi, štedeći vreme koje se obično provodi u čekanju da se pokrene operativni sistem.

Ukupnom sjajnom ugođaju koji pruža HP Mini 210 Vivienne Tam Edition doprinose i prilagođeni dodaci. Među njima se nalaze i futrola od mikrofiber antilopa sa odgovarajućim dizajnom, kao i opcioni "Butterfly Lovers" bežični miš. Vivienne Tam Mini je upakovan u ekskluzivan poklon paket, tako da pruža fantastično iskustvo još od prvog kontakta.

Detalji o proizvodu

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition je idealan saputnik ljubiteljkama mode koje su često u pokretu i svakodnevno koriste internet. On im pruža i slobodu i zabavu zahvaljujući bateriji koja traje do 5,5 sati. Ima ekran dijagonale 25,65 cm (10,1 inč) sa LED Brightview pozadinskim osvetljenjem, te tastaturu veličine 93% standardne tastature na laptop računarima.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition dolazi sa 2 gigabajta memorije i velikim izborom kapaciteta hard diska do 320 GB, softverom za automatski backup podataka i operativnim sistemom "Microsoft Windows 7 Premium".

Dostupnost

Korisnici u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike, mogu rezervisati svoj HP Mini 210 Vivienne Tam Edition ako posete adresu www.hp.com/viviennetam. HP Mini 210 Vivienne Tam Edition biće dostupan i u prodavnicama u ovom regionu.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition će na domaćem tržištu biti dostupan krajem aprila samo u prodavnicama ComTrade SHOP.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.