NavMenu

Međunarodni salon urbanizma u novembru u Kragujevcu

Izvor: eKapija Utorak, 25.08.2020. 15:57
Komentari
Podeli
Salon urbanizma 2019 (Foto: eKapija)Salon urbanizma 2019
Međunarodni salon urbanizma, 29. po redu, održaće se od 10. (utorak) do 13. (petak) novembra 2020. godine u Kragujevcu, u prostoru izložbene hale Šumadija sajma ili u svečanom salonu grada Кragujevca.

Organizator irealizator je Udruženje urbanista Srbije (UUS), u saradnji sa JP Urbanizam - Kragujevac.

U slučaju vanredne situacije zbog virusa Covid-19 u dane održavanja Salona, organizator će radove prezentovati elektronski, uz direktan prenos na jednom od internet servisa. Način prezentacije će se uskladiti sa epidemiološkim merama u državi i samom Kragujevcu.

Generalni pokrovitelji 29. Međunarodnog Salona urbanizma su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grad Kragujevac. Pokrovitelji 29. Međunarodnog Salona urbanizma su gradovi: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Užice, Kosovska Mitrovica i Banja Luka.

Rok za prijavu radova za učešće na Salonu je 5. oktobar 2020. godine, a rok za dostavljanje radova 26. oktobar.

Za sve informacij možete se obratiti Udruženju urbanista Srbije, tel 011/3347-418, 063/8105-864 udruzenjeurb@gmail.com.


Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.12.2023.  |  Građevina

Kompleks Marina Dorćol imaće skoro 200.000 m2 BRGP, 564 stana, 39 lokala, 68 poslovnih apartmana, dva vrtića... - Podnet zahtev za zelenu dozvolu za gradnju (FOTO)

Za gradnju Marine Dorćol, Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave grada Beograda je krajem septembra izdao lokacijske uslove, a sada je investitor, kompanija Sebre Marina Dorćol podnela Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu. Predviđena zona gradnje nalazi se u najstarijem gradskom jezgru i obuhvata prostor bivše industrijske zone Marine Dorćol

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.