NavMenu

Microsoft ukida Internet Explorer u avgustu 2021.

Izvor: Nezavisne novine Sreda, 19.08.2020. 12:15
Komentari
Podeli
(Foto: everything possible/shutterstock.com)
U Microsoftu planiraju da od 17. avgusta 2021. godine ukinu podršku za veb pretraživač Internet Explorer (IE) u svim aplikacijama i servisima u sklopu paketa Microsoft 365.

Među tim servisima su Office 365, OneDrive, Outlook i drugi, ali kako najavljuju iz ove kompanije, biće takođe ukinuta i podrška za IE 11 za web aplikaciju Microsoft Teams i to već od 30. novembra ove godine, prenosi portal The Verge.

Edge, novo izdanje Microsoft web pretraživača koji se temelji na softveru Chromium, sadrži podršku koja bi kompanijama trebalo da olakša prelaz s Internet Explorera sve dok Microsoft ne ukine podršku za IE 11 u sklopu operativnog sistema Windows 10, prenosi portal.


Starija izdanja Edgea trebalo bi da ostanu bez podrške od 9. marta naredne godine, nakon čega više neće primati sigurnosne nadogradnje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.