NavMenu

„MONTPROJEKT“ d.o.o. – Beograd - projektovanje i izvo­djenje električnih instalacija, proizvodnju elektroopreme

Izvor: eKapija Petak, 18.02.2005. 12:00
Komentari
Podeli

„MONTPROJEKT“ d.o.o. – Beograd
Poslovni moto: timski rad – stručno kvalitetno i pravovremeno

Svi zaposleni u "MONTPROJEKTU" su stručni, kvalitetno i pravovremeno obavljaju svoje poslovne zadatke i poseduju neophodne licence odgovornih izvodjača i projektanata za poslovanje u okviru svih delatnosti preduzeća, što je jedan od osnovnih preduslova uspešnog poslovanja.
Posebnu pažnju posvećujemo stručnom obrazovanju i usavršavanju zaposlenih. Upravo zato smo, u saradnji s Privrednom komorom Beograda, poslali svog predstavnika u Univerzitetski centar CeUB Bertinora – ltallja, na kurs profesionalnog menadžmenta malih i srednjih preduzeća, zanatskog i industrijskog usmerenja.

 

 

Privredno društvo za projektovanje i izvodjenje električnih instalacija, proizvodnju elektroopreme i promet robe i usluga „MONTPROJEKT“ d.o.o. sa sedištem u Beogradu, Surčinski put 1E, osnovano je 1988. godine.

U ovoj privrednoj grani već godinama važimo za firmu koja uspešno i veoma stručno posluje, a poznati smo po izvodjenju elektroenergetskih instalacija na velikim poslovnim objektima, industrijskim objektima (crne i obojene metalurgije, hemijske i prehrambene industrije), stambenim objektima, termoelektranama snage 10 i više MVA, transformatorskim stanicama, dalekovodima i kablovskim vodovima 110 i više kV, na gradskim i drugim sistemima za vodosnabdevanje i kanalisanje otpadnih voda, aerodromima za javni vazdušni saobraćaj, kao i po rasveti ulica, zgrada i trgova.

 

Pored izvodjenja i projektovanja bavimo se i proizvodnjom SIVACON 8PT - višenamenskih niskonaponskih razvodnih tabli po licencnom programu SIEMENS - a.


Takodje smo zvanični distributer SIEMENS-a za niskonaponsku opemu, kao i zastupnik SPELSBERG-a za instalacionu opremu i GGK za instalacione kanale i kutije.


Naša poslovna politika podrazumeva pre svega visokostručno i kvalitetno obavljanje svih poslova, uz poštovanje ugovorenih rokova i konkurentne cene, uskladjenost s važećim propisima i standardima, što predstavlja osnov našeg uspeha.


Kvalitet usluga i proizvoda je nesumnjivo značajan faktor uspeha našeg preduzeća, a uspostavljeni sistem kvaliteta JUS ISO 9001 - 2001 nismo shvatili kao jednokratni, već kao dugoročni strateški projekat koji se, u skladu s realnim potrebama, stalno prati, uskladjuje i unapredjuje.



ISO 9001 sertifikat
- Priznati proizvodjac – isporučilac
- Potpuno upravljanje kvalitetom

 

U vremenu velikih promena u svim sferama našeg društvenog života, a pre svega u privredi i ekonomiji naše zemlje, shvatili smo da stečena znanja sve brže zastarevaju, a prethodna iskustva više ne osiguravaju uspeh. Nova tehnologija i obim znanja na našoj planeti povećavaju se neverovatnom brzinom, pa je orijentacija ka dugotrajnom učenju postala uobičajena praksa u "MONTPROJEKTU".

Pored ljudskih resursa, za uspešno poslovanje je bilo neophodno i obezbedjenje poslovnog prostora, kao i savremene opreme za obavljanje delatnosti.

Stoga je "MONTPROJEKT svih ovih godina neprekidno ulagao veliki deo svojih prihoda u obezbedjenje tih resursa, što i danas čini. Drugim rečima, sagradili smo moderan poslovno - proizvodni objekat sa svim potrebnim sadržajima.

S obzirom na činjenicu da je preduzeće "MONTPROJEKT zvanični partner SIEMENS-a za proizvodnju najsavremenijih razvodnih postrojenja 8PT - SIVACON (u utikačkoj i izvlačivoj tehnici), naši elektroinženjeri su zajedno s elektromonterima zaposlenim na ovom programu u periodu od 2001. do 2004. godine nekoliko puta bili na obuci i usavršavanju u Lajpcigu, gde su u potpunosti savladali licencni program.


Dva elektroinženjera su takode uspešno završila kurs SIEMENS-a EAB - INSTABUS - Savremeni sistem projektovanja i izvodjenja elektroinstalacija u poslovnim i stambenim objektima s mikroprocesorskim kontrolisanim modulima i mogućnošću daljinskog upravIjanja i signalizacije, kao i druge specijalističke kurseve, što svakako uvečava naš stručni potencijal.

Timski rad i zajedničko donošenje odluka, pravilno rasporedjivanje i blagovremeno izvršavanje svih zadataka osnovne su odlike procesa rada "MONTPROJEKTA". Ovakva organizacija rada podržana je od strane svih zaposlenih.

U 2200 m2 smeštene su kancelarije, proizvodne hale, magacinski prostori itd, dok smo za proizvodnju SIVACON programa nabavili najsavremenije mašine i opremu, koje po kvalitetu i tehničkim mogućnostima ne zaostaju za onima koji se koriste u fabrikama SIEMENS-a i u drugim svetski poznatim proizvodnim centrima.

Najzad, proširili smo i osavremenili vozni park, svesni njegovog značaja za pravovremeno izvršavanje svih poslova.

Tokom svog dinamičnog razvoja, "MONTPROJEKT` je širio mrežu korisnika svojih proizvoda, uspostavljajući s njima čvrstu saradnju. Zadovoljstvo kupaca naših proizvoda i usluga za nas predstavlja jedan od prioritetnih zadataka i ciljeva.



SIVACON - niskonaponska razvodna tabla pruza
efikasno standardno resenje za motorkontrol-centre.

U toku svog razvoja, "MONTPROJ EKT" je 1997. po finansijskoj uspešnosti zauzeo 7. mesto u grani, 30. mesto u privrednoj oblasti i 104. mesto u ukupnoj privredi Srbije. 1999. godini društvo je zauzelo visoko mesto na listi "Krug 300" najuspešnijih preduzeća u Beogradu, 2003. se našlo na 275. mestu po finansijskoj uspešnosti, medju 300 najuspešnijih u Srbiji, da bi u 2004. godini "MONTPOJEKTU" dodeljeno veoma prestižno i nama dragoceno priznanje „Privredni Pobednik Beograda".



Sa dodele Godišnje nagrade Privredne komore Beograda
za najbolje rezultate u prlvredivanju za 2003. godlnu



Poslovna zgrada „Montprojekt“-a

 

 

Montprojekt
11070 Novi Beograd, Surčinski put 1e
tel./fax:
+381 11 3129 169, 3129 282
3129 487, 3129 212, 3129 221
Osnivač i direktor
Miroljub Krsmanović

e-mail: mkrsmanovic@montprojekt.co.yu


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.