NavMenu

Montenegro Airlines od srede obnavlja letove ka Beogradu

Izvor: Mina Petak, 14.08.2020. 16:30
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), obnoviće od srede avio-liniju sa Srbijom.

- Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji Covid-19 pokaže svoj društveni značaj i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od srede - navodi se u saopštenju MA.

MA će, kako su rekli, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

- Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbediti izuzetno povoljne cene karata koje idu od 109 EUR do 119 EUR, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dve trećine avio-sedišta - objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

- Kao i do sada, nacionalni avio-prevoznik će poštovanjem svih protokola zaštite Svetske zdravstvene organizacije (SZO) propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.