Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.08.2020.| 09:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na Divčibarama će se graditi apartmanski objekat sa 22 jedinice (FOTO)

(Foto: Print screen / Projekat arhitekture / Greda)
Na Divčibarama je u planu izgradnja apartmanskog objekta, za čiji je urbanistički plan naručilac GP Greda iz Valjeva, koja je investitor i projektant, a obrađivač plana je projektni biro Veljevoplan.

Područje Urbanističkog projekta obuhvata katastarsku parcelu broj 579/3 u KO Divčibare, ukupne površine 22 a 95 m2. Predmetna parcela se nalazi u centralnoj zoni Divčibara i ima direktan pristup na Valjevsku ulicu tj. Državni put IIa reda broj 175.

Projektovani apartmanski objekat je spratnosti Su+Pr+Pk, gde se u samom potkrovlju zbog nagiba krova od 60 stepeni dobijaju četiri nivoa iskorišćenosti prostora. U suterenu objekta je planiran zajednički prostor različite namene: tehničke prostorije, ostave, skijašnica, prostor za rekreaciju, parking prostor za četiri vozila.

U prizemlju objekta projektovano je pet apartmana i ulazna partija sa stepeništem i liftom. Po spratovima se nalaze apartmanske jedinice raspoređene na sledeći način: u potkrovlju 1 i potkrovlju 2 po pet apartmana, u potkrovlju 3 četiri apartmana i u potkrovlju 4 tri apartmana, što ukupno iznosi 22 jedinice.

U objektu je predviđen lift pored stepeništa.

Ukupna bruto površina objekta je 1612,35 m2.

A.K.
Fotogalerija
Apartmani Divčibare

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.