NavMenu

Na Divčibarama će se graditi apartmanski objekat sa 22 jedinice (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.08.2020. 09:32
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Projekat arhitekture / Greda)
Na Divčibarama je u planu izgradnja apartmanskog objekta, za čiji je urbanistički plan naručilac GP Greda iz Valjeva, koja je investitor i projektant, a obrađivač plana je projektni biro Veljevoplan.

Područje Urbanističkog projekta obuhvata katastarsku parcelu broj 579/3 u KO Divčibare, ukupne površine 22 a 95 m2. Predmetna parcela se nalazi u centralnoj zoni Divčibara i ima direktan pristup na Valjevsku ulicu tj. Državni put IIa reda broj 175.

Projektovani apartmanski objekat je spratnosti Su+Pr+Pk, gde se u samom potkrovlju zbog nagiba krova od 60 stepeni dobijaju četiri nivoa iskorišćenosti prostora. U suterenu objekta je planiran zajednički prostor različite namene: tehničke prostorije, ostave, skijašnica, prostor za rekreaciju, parking prostor za četiri vozila.

U prizemlju objekta projektovano je pet apartmana i ulazna partija sa stepeništem i liftom. Po spratovima se nalaze apartmanske jedinice raspoređene na sledeći način: u potkrovlju 1 i potkrovlju 2 po pet apartmana, u potkrovlju 3 četiri apartmana i u potkrovlju 4 tri apartmana, što ukupno iznosi 22 jedinice.

U objektu je predviđen lift pored stepeništa.

Ukupna bruto površina objekta je 1612,35 m2.

A.K.
Fotogalerija
Apartmani Divčibare
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.