NavMenu

KTC Subotica najuspešniji trgovinski objekat u programu "Moja NIVEA"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.03.2010. 13:07
Komentari
Podeli

Petar Ivanović i predstavnica preduzeća KTC SuboticaPetar Ivanović i predstavnica preduzeća KTC Subotica

Kompanija "Beiersdorf" uspešno je okončala još jedan ciklus projekta "Moja NIVEA" svečanom dodelom nagrada u hotelu "Continental" za najuspešnije kupce uključene u projekat, saopštila je ta kompanija.

Projekat "Moja NIVEA" osmišljen je da bi podsticao manje trgovačke objekate koji ne pripadaju velikim trgovinskim lancima i u ovom ciklusu obuhvatio je veliki broj učesnika iz cele zemlje. Projekat "Moja NIVEA" malim trgovcima je omogućio ostvarivanje izuzetnih pogodnosti.

Projekat je trajao od oktobra 2009. do februara 2010. godine i osim izuzetnog odziva kupaca koji su u njemu učestvovali, o njegovoj uspešnosti govore i izuzetno dobri rezultati koji su doprineli ukupno ostvarenom prometu kompanije "Beiersdorf".

Kompanija "Beiersdorf" investira u kupce kroz edukaciju i podršku na mestu prodaje podstičući saradnju nizom pogodnosti koje su u okviru projekta "Moja NIVEA "doprinele uspostavljanju dugoročne saradnje i građenju uspešnih poslovnih odnosa. U finalu projekta najuspešniji kupci imali su priliku da osvoje brojne nagrade.

Prvu nagradu za najuspešnijeg kupca u okviru projekta "Moja NIVEA" na nivou Srbije osvojio je KTC iz Subotice.

Projekat "Moja NIVEA" se nastavlja i u ovoj godini. Kompanija "Beiersdorf" očekuje da će podsticanjem postojećih, ali i pristupanjem novih kupaca broj učesnika projekta "Moja NIVEA" značajno uvećati kao i da će se ostvariti još bolji poslovni rezultati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.