NavMenu

"Hello, Serbia!" - značaj upotrebe Interneta i društvenih mreža u poslovnom komuniciranju turističke privrede Srbije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.03.2010. 11:27
Komentari
Podeli

U okviru 32. Međunarodnog sajma turizma, na štandu Privredne komore Srbije, održana je promocija projekta i razgovor o značaju poslovnog povezivanja i poslovne komunikacije za uspešno poslovanje, a pogotovo za kreiranje imidža turističke destinacije.

Promocija privredne saradnje i potencijala ekonomskog razvoja zemalja Dunavske regije, kojom se Privredna komora Srbije aktivno bavi, bile su inspiracija za temu skupa "Reke reči koje spajaju".

Da uspeh zavisi od kvaliteta veza, komunikacije i posvećenosti potvrđeno je na promociji projekta "Hello, Serbia! – on line". Na štandu Privredne komore Srbije, o projektu i značaju upotrebe Interneta i društvenih mreža u poslovnom komuniciranju turističke privrede Srbije govorila je Dragana Vujović-Đermanović, stručnjak za online komunikacije i društvene mreže.

Nataša Pavlović-Bujas, autorka i direktorka projekta "Hello, Serbia!" je rekla da brzina i dubina promena, ekonomskih, ali i socijalnih, zahteva inventivnije, fleksibilnije i kreativnije poslovanje koje je moguće samo kvalitetnim poslovnim povezivanjem i ciljanim komuniciranjem.

Na promiciji su govorili i sekretarka Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Dargana Šabić, savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Rafael Pupovac, struča savetnica projekta "Hello, Serbia!" Valentina Malešević i izvršni direktor kompanije Infoteam/Garmin Petar Maksimović.

Kompanija "Infoteam" predstavila je i svoju novu "SCG route" kartu – platformu za komunikacije i oglašavenje na Internetu i u mobilnim telefonima.

Projekat "Hello, Serbia!" realizuje i razvija agencija "Blumen Group" u saradnji sa Privrednom komorom Srbije – Udruženjem za turizam i ugostiteljstvo i Ministarstvom za ekonomiju i regionalni razvoj Republike Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.