NavMenu

Na novosadskom Štrandu ostali prazni lokali - U zakup izdato 70% poslovnog prostora

Izvor: Dnevnik Četvrtak, 06.08.2020. 14:19
Komentari
Podeli
(Foto: Printskrin/Google Maps)
Na novosadskoj plaži Štrand ove sezone, za razliku od prethodnih godina, nisu iznajmljeni svi poslovni prostori, ali zato su Novosađani zakupili svih 800 kabina na najpopularnijem kupalištu u gradu.

U JKP Gradsko zelenilo, koje upravlja gradskom plažom, kažu da većina zakupaca lokala na kupalištu ima višegodišnji ugovor o iznajmljivanju.

- Većina poslovnih prostora ima višegodišnji ugovor o zakupu, a ove godine ostala su četiri manja objekta koja nisu izdata, ali i najveći, na centralnom platou, koji, inače, svake godine izdamo među prvima, što se ovoga puta nije dogodilo - kazala je Jelena Budimčić iz Gradskog zelenila.

Navela je da su ove godine izdali u zakup oko 70% objekata na plaži, dok su sve kabine izdate kao i obično.

- Kabine izdajemo na pet godina, uz obavezu da se svake godine, do kraja februara, plati godišnja zakupnina i na taj način se obnavlja ugovor o zakupu. Kao i svake godine, tako su i ove svih oko 800 kabina zakupljene još u februaru - rekla je Jelena Budimčić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.